Burley

Remorcile clasice pentru biciclete, pentru copii

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Atunci cand producatorul american de gentute pentru biciclete Al Scholz a folosit piese de la un leagan vechi pentru a construi un nou tip de remorca pentru biciclete, nimeni nu si-ar fi putut imagina ce concept revolutionar acest lucru ar fi. Initial, concepute doar pentru transportul bagajelelor, acest trailer a fost atat de usor, stabil si incapator incat a oferit suficient spatiu si pentru fetita lui. Noua idee curand a facut inconjurul lumii si dupa doar o scurta perioada de timp, primul trailer de biciclete marca Burley, special construit pentru copii a fost produs.

In afara faptului ca sunt "usoare, stabile si spatioase", modele Burley de astazi nu au multe in comun cu prototipul. Noile trailere Burley sunt extrem de sigure si indeplinesc sau chiar depasesc deja standardelor de siguranță impuse, pentru remorci de copii. Rotile de 20” ruleaza lin, iar latimea acestuia si centrul de greutate jos, asigurare o deplasare extrem de eleganta.
 
Pentru a se asigura ca, chiar si cel mai tanar membru al familiei se bucura de tura de duminica, remorcile Burley ofera o vedere panoramica, o ventilatie foarte buna, un sistem confortabil si modern de suspensie care absoarbe bine socurile si desigur, spatiu generos. Un capac si geamurile laterale cu protectie UV si roll bar asigura o plimbare in conditii de siguranta in toate privintele. Cu o incarcatura maxima de 60 kg a remorcilor pentru copii sunt perfect potrivite pe termen lung. In ceea ce privește materialul, Burley nu utilizează substante nocive sau agenti de dedurizare; in schimb, fiecare parte indeplineste cele mai noi si mai stricte teste.