BUFF

Produsele BUFF - echipamente folosite atat la plimbarile scurte pe bicicleta cat si la cele de durata

Imbracaminte

Marca BUFF a fost fondata in 1992 in Igualada, langa Barcelona si s-a specializat pe echipamente textile folositoare, confortabile si multifunctionale. Brandul BUFF este extrem de popular in randul ciclistilor. Aceste produse nu prezinta imbinari si permit aerului sa circule. Ele pot fi folosite in foarte multe ocazii si pot fi luate peste tot datorita faptului ca sunt atat de subtiri incat pot fi purtate fara probleme chiar si sub casca de ciclism. Astfel nu vei simti niciodata frigul in zona capului sau a gatului, chiar si pe vreme rece.

BUFF, esarfe practice pentru ciclism - echipamente folosite atat la plimbarile scurte pe bicicleta cat si la cele de durata  
Clasicul dar in acelasi timp si cel mai cunoscut produs BUFF se prezinta sub o forma estrem de practica si usor de folosit pretutindeni: o esarfa elastica, rezistenta la apa si subtire.

BUFF este apreciata de toti ciclistii si cuprinde in gama produse pentru gat, fata si cap. Designul fara cusaturi, face aceste produse foarte confortabile iar elasticitatea le face foarte versatile. Pe cap, pe fata ca si masca impotriva frigului sau ca si esarfa - BUFF ne ofera produse extrem de practice, produse ce te vor insoti peste tot indiferent de vreme. 

BUFF, esarfe pentru sport - echipament functional pentru ciclism
Piatra de temelie pentru aceste produse textile a fost pusa in 1992 langa Barcelona. Astazi, aceste produse se gasesc in peste 60 de tari. Forma deosebita a acestora face ca esarfele marca BUFF sa fie usor de pus si la fel de usor de scos. Pentru ca in ciclism transpiratia este mereu prezenta, tehnologia COOLMAX te asigura ca umiditatea este imediat indepartata de pe piele si se evapora cu ajutorul caldurii emanate de catre corp. Astfel, ciclistii se pot bucura de confort chiar si in timpul iesirilor lungi.