Brunox

The specialist for corrosion protection, bike cleaners, brake cleaners and chain oil

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

BRUNOX AG este o companie elvetiana specializata in protectia impotriva coroziunii. Compania a fost fondata in 1993. Gama de produse cuprinde mai ales lubrifianti, spary-uri si produse de ingrijire. BRUNOX si-a consolidat numele in sectorul bicicletelor.

Gama de produse BRUNOX 
BRUNOX ofera produse atat pentru ciclistii amatori cat si pentru cei profesionisti. Inafara spray-urilor de contact si produselor de ingrijire pentru lanturile bicicletelor, gama mai include produse pentru mentenanta furcilor cu suspensie, solutii care curata franele si inhibitori de coroziune. 

Printre altele, compania produce spray-uri de toate felurile pentru ingrijirea bicicletelor. Acestea se fac remarcate pentru proprietatea lor de a nu lasa apa/nisipul/mizeria sa patrunda. Mai mult, BRUNOX ofera produse speciale pentru frucile cu suspensie. 

Gama de produse mai include uleiuri pentru lant, produse de ingrijire a componentelor de carbon, solutii pentru curatat franele si inhibitori de coroziune speciali pentru lacate, balamale si fitinguri.