Bike Ribbon

Mansoane ergonomice pentru ghidon si ghidoline a caror principala calitate este absorbtia socurilor.

Componente-bicicleta

  • Sort by:

4 Cauta rezultate

In anul 1975, Ermanno Alberti a pedalat in zona orasului italian Brianza, la nord de Milano. Mergand pe drumuri cu denivelari, el a realizat cat de incomod poate fi pentru incheieturile mainilor. Ajuns acasa, s-a pus pe treaba. Dorea sa dezvolte o ghidolina care sa nu fie nici prea groasa dar care sa si absoarba socurile. A trebuit sa tina cont si de faptul ca atunci cand folosesti o ghidolina prea groasa, anumite parti ale ghidonului vor deveni incomode - si astfel s-a nascut ideea ghidolinei Blue Ribbon. O ghidolina care este mai groasa la mijloc si mai subtire spre margini.

Traditie de familie si echipament de calitate
Inca din anii 70, familia Alberti a dezvoltat echipamente pentru biciclete, de cea mai inalta calitate. Nu este vorba doar despre experienta ci si de dragostea fata de competitiile de sosea, lucruri care s-au simtit in toate aceste inovatii. Tehnologia si estetica sunt cele mai importante atunci cand ne referim la un nou design. Rezultatu este o serie de accesorii inovative, cu cel mai reusit design si extrem de functionale, toate datorate unei traditii de familie.

Noutati pentru fiecare tip de ghidon in parte.
Gama de produse Bike Ribbon include mansoane si ghidoline pentru orice tip de cerere. ghidoline care absorb vibratiile si mansoane ergonomice - la noi, fiecare atlet va gasi accesoriile potrivite pentru un antrenament confortabil, atat atunci cand ne referim la mountain bike cat si la bicicleta de sosea.