BELL

Castile Bell: pentru un pedalat sigur

Imbracaminte

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Prin fabricarea castilor de bicicletă, compania californiana BELL ofera ciclistilor o protectie valoroasa si un partener de incredere in ceea ce priveste siguranta pe sosea, in padure si pe teren accidentat. In acest sens, marca BELL se bazeaza pe experienta sa de mulți ani pe care compania o incorporeaza în mod constant în productia de casti. Ceea ce a inceput ca o operatiune unica intr-o companie mica pentru piese de maaini la inceputul anilor 50, a devenit unul dintre liderii pietei in sectorul echipamentelor sportive. De aproape 50 de ani, participantii la cursele de mașini si de motociclete, precum si ciclistii profesionisti, au avut incredere in calitatea castilor BELL. Prima casca a fost comercializata în 1975. Obiectivul lor in dezvoltarea castilor de ciclism a fost intotdeauna sa ofere ciclistilor o protectie perfecta.  

Castile BELL – atat pentru cei tineri cat si pentru cei mai in varsta
Acest brand de casti pentru ciclism produce casti pe gustul tuturor, de mai multe forme si niveluri de comoditate – asa ca, mai multe discipline din ciclism se pot bucura de produsele Bell. Astfel, compania, isi asuma responsabilitatea in absolut orice situatie si ofera casti atat pentru iubitorii de mtb cat si pentru cei ce practica BMX-ul. Pentru ciclistii de viteza, BELL produce casti care se remarca prin siguranta oferita si prin tehnologie. Pentru probele off-road, freeride si downhill, BELL are casti full-face. De asemenea pentru ciclistii tineri, acest producator ofera casti care sunt adaptate formei capului si prezinta toate cerintele pe care trebuie sa le aiba produsele pentru copii.

BELL, protectie ridicata pentru ciclisti  
Fie ca ne referim la sectorul ciclistilor amatori sau al celor de inalta performanta, compania BELL produce adevarate capodopere. Cu aproximativ 40 de ani de experienta, BELL incorporeaza in aceste produse, toate cunostintele acumulate. Gaurile de aerisire iti ofera mereu ventilatia optima. Constructia produsului este gandita si ofera o securitate maxima pentru toate tipurile de ciclisti. Si mai exista doua avantaje majore: greutatea foarte redusa a castilor si designul extrem de atragator.