Basil

Accesorii pentru excursii si ture lungi pe bicicleta

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

79 Cauta rezultate

BASIL este un producator de genti practice, cosuri si alte accesorii pentru bicicleta, cum ar fi huse pentru sa, adaptoare ghidon, incalzitoare maini, sonerii si multe altele. Compania BASIL a luat nastere la sfasitul anului 1970 in Olanda si din acel moment a produs o gama impresionanta de modele de genti pentru bicicleta. BASIL ofera produse atat pentru femei cat si pentru barbati si copii. Aceste genti sunt extrem de practice si de o calitate foarte ridicata. Pentru maximum de securitate in trafic, producatorul ofera genti de toate tipurile, de la genti casual pana la cele office, cu buzunare interioare si exterioare, benzi reflectorizante, chingi de strangere sau manere pentru transportat. Compania BASIL acorda o mare importanta designului, de aceea de multe ori noile colectii arata diferit de cele de dinainte. In gama exista genti si sisteme de transport care pot fi utilizate atat de barbati cat si de catre femei.

Gentile marca BASIL - partenerii zilnici pentru plimbari si cumparaturi
BASIL ofera genti si accesorii potrivite atat shoppingului pe bicicleta cat si micilor iesiri la plimbare. Produsele se remarca prin functionalitate si rezistenta.

Producatorul din Olanda produce genti pentru femei, genti care ofera un volum mare si pot fi fixate in siguranta la o bicicleta touring sau la una de oras. Aceste genti va permit sa va faceti cumparaturile in deplina sigranta, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi vantul, ploaia, grindina sau zapada. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste accesoriil de calitate superioara, marca BASIL, sunt fabricate din materiale de rezistente la apa, care s-au dovedit a rezista oricaror conditii meteorologice intalnite in timpul excursiilor cu bicicleta.

Cosurile BASIL destinate doamnelor au o forma si un design similar cu cel al gentilor de mana dar totodata au toate functiile si caracteristicile practice ale gentilor de bicicleta. Toate acestea pentru ca femeile sa iasa in evidenta prin eleganta si pe bicicleta in oras. Buzunarele frontale spatioase, curelele de umar confortabile, precum si benzi reflectorizante pe ambele parti sunt de asemenea, caracteristici standard.

Fii pregatit pentru fiecare tur de bicicleta impreuna cu gentile BASIL
Materialul robust al produselor BASIL rezista socurilor si impacturilor dure din timpul tururilor cu bicicleta. Acest lucru este valabil si in cazul cosurilor, gentutelor pentru ghidon si coburilori. Toate produsele marca BASIL sunt rezistente la apa deci prin urmare durabile. Unele genti au chiar huse suplimentare pentru vreme ploioasa.