•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

b+m
Sisteme de luminat pentru biciclete

Initialele B + M vin de la numele fondatorilor companiei Busch & Müller, cei care au inceput productie de obiecte reflectorizante inca din 1925 si s-au dezvoltat intr-o companie care produce lumini pentru biciclete. Aceasta companie, B + M, ofera o gama imensa de lumini de cea mai inalta calitate. Atunci cand mergi cu biciclete iar conditiile nu sunt cele mai prietenoase, sistemele de luminat sunt indispensabile. O lumina pentru biciclete bine gandita si puternica devine accesoriul de baza al ciclistului. Toate aceste produse sunt aprobate pentru utilizare in trafic in germania. Busch + Müller este o comapanie “made in Germany” si inca de la fondarea companiei de familie in anul 1925, toate produsele lor au fost fabricate in regiunea Sauerland.

Componente puternice pentru Sisteme de luminat, Oglinzi si suporturi pentru ghidon

Stiind ca siguranta este foarte importanta in ciclism, compania B + M dezvolta continuu produse care sa asigure o buna vizibilitate atunci cand te deplasezi pe bicicleta.

Gama de produse B + M contine componente cum ar fi baterii reincarcabile, dinamuri, lumini spate, accesorii reflectorizante, lumini fata LED, lumini fata cu USB si multe alte produse. Luminile pentru casti, suporturile de ghidon sau oglinzile se regasesc si ele in lista de produse.

Plecand de la ideea produsului final, Busch & Müller a adus un plus tehnologic foarte mare in aceasta lume a luminilor pentru biciclete. Fie ca nereferim la tehnologia reflectorilor IQ pentru luminile LED, fie a campului de lumina din fata sau a vizizbilitatii luminilor de frana din spate - podusele B + M sunt mereu imbunatatite si adaptate cerintelor clientilor.