•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Ciclism cu AXA
Securitate, produse de sigurantas si de iluminat, pentru biciclete

Producatorul de accesorii de ciclism AXA este una dintre cele mai importante companii din domeniul securitatii bicicletei din Europa. Producatorul este foarte bine cunoscut pe piata de solutii sistemelor de blocare si iluminare pentru bicicleta. Hotii de biciclete cunosc si ei bine brandul olandez AXA. 

Incuietori pentru biciclete produse de AXA – prevenirea furturilor de biciclete 
Datorita incuietorilor de biciclete de inalta calitate, AXA ofera protectie de incredere. Produsele de securitate ale producatorului de accesorii de ciclism sunt recunoscute pentru rezistența lor la coroziune si durabilitate. Doua caracteristici importante ale acestui sistem de blocare biciclete sunt o protectie excelenta chiar si impotriva hotilor specializati, datorita unei carcase din otel, in acelasi timp fiind totusi usor de utilizat. In scopul imbunatatirii in mod constant a calitatii, AXA testeaza continuu produsele sale cu clesti standard dar si cu alte instrumente care sunt utilizate de catre hoti.

Accesorii de calitate AXA – Produse pentru securitate si siguranta, lumini spate, lumini cu dinam, incuietori de cadru & mult mai multe
Exista o paleta extrem de larga de lumini; lumini frontale alimentate cu baterii, lumini cu dinam pentru spate, lumini spate alimentate cu baterii, suporti pentru lumini spate, si multe alte produse de ilumiat sau siguranta ce apartin producatorului olandez. Dinamurile AXA si luminile oferite de acest brand, sunt de inalta calitate, eficienta si putere - produsele lor ofera chiar si siguranta la viteze mici, in trafic. Acestea fiind spuse, produsele de securitate si de siguranta AXA sunt reprezinta alegerea perfecta pentru excursii cu bicicleta, zi si noapte.