Alpina

Casti de protectie, Ochelari de sport si Accesorii pentru ciclism

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

57 Cauta rezultate

Compania ALPINA oferă o gama larga de accesorii pentru sport sport, inclusiv ochelari de ciclism, ochelari de schi, ochelari de sport si ochelari de soare, casti de ciclism, casti de schi si casti sport. Indiferent daca e vorba de plimbari zilnice cu bicicleta, sport de agrement, mountain bike, sau curse profesioniste cu bicicleta: pentru ciclisti, protectia, siguranta si integritatea fizica sunt mereu aspecte importante.

ALPINA ochelari pentru ciclism și sport in general
Odata cu fondarea companiei ALPINA de catre Werner Grau in 1980, au aparut si produsele pentru ciclism profesionale. In scurta sa istorie, compania situata aproape de Augsburg, Germania, a stabilit si va stabili noi standarde in evolutiile ulterioare ale castilor de ciclism si de schi, precum si in cele ale ochelarilor de schi si de sport. De-a lungul anilor, ALPINA a lansat mereu noi concepte, cum ar fi lentile din policarbonat-anticasante si lentile polarizate.

Ochelari de ciclism ALPINA – Accesorii bine gandite pentru ciclism
Astazi, ciclisti amatori si profesionisti pot alege dintr-o gama larga de accesorii ALPINA, brand care este etalonul in ciclism in ceea ce priveste protectia si siguranța. Cicliștii de sosea pot alege dintr-o gama larga de ochelari de ciclism, ochelari de sport si ochelari de soare cu lentile cu tehnologie VarioFlex cu auto-nuantare (adaptare automata a lentilei la lumina), un design care iese in evidenta cu doua componente, garnitura de silicon pe rame si silicon ajustabil la suportul de nas. Mai mult decat atat, ALPINA ofera ochelari pentru femei, barbati, copii si tineri si pentru toate marimile.

Casti de ciclism si casti de schi ALPINA
Din 1996, ALPINA a dezvoltat si a produs caști de protectie pentru ciclism, cunoscute pentru noul sistem de inchidere Run twist lock. Mai mult decat atat, aceasta gama de produse este in mod constant dezvoltata si extinsa. Puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru protectia capului in magazinul online ROSE Bikes, incepand de la casti de ciclism la casti de schi dar si casti pentru copii.