•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

ALBERTO
pantaloni trendy, pentru mersul urban pe bicicleta

Inca din 1922 marca ALBERTO s-a specializat in confectionarea pantalonilor pentru mersul pe bicicleta. Compania a fost fondata de Albert Dormanns in Mönchengladbach. Inca de la inceput, s-a axat pe producerea pantalonilor pentru barbati, trendy si extrem de confortabili. Chiar daca la inceputuri concentrarea a fost pe modele clasice, acum se ofera mult mai mult decat echipament pentru un stil urban si lejer. Acesti pantaloni versatili, impreuna cu jeans-ii pentru mersul pe bicicleta, se pot gasi in gama de produse ALBERTO.
 
ALBERTO: Confortabil de fiecare data
Alaturi de jeansii pentru mersul pe bicicleta marca ALBERTO, aceasta companie ofera multe alte produse care ies in evidenta prin modul confortabil in care se poarta. Chiar daca esti pe bicicleta, la birou sau pur si simplu prin oras, alaturi de jeansii ALBERTO vei gasi un companion ideal pentru orice fel de ocazie. Ei prezinta un material elastic, partea de la brau este de asemenea elestica dar are si o zona aderenta pentru a nu aluneca in zos, in acelasi timp fiind extrem de lejeri. Exista de asemenea multe elemente reflectorizante care imbunatatesc mult vizibilitatea celor care ii poarta. Aceasti panataloni au de asemenea un strat protector care respinge apa, lucru ce te protejeaza de umezeala si mizerie. Acestea sunt pur si simplu respinse. Caracteristicile acestea transforma pantalonii ALBERTO intr-un echipament funtional si confortabil deopotriva.

PASIUNE PENTRU MODA

Ciclismul devine foarte repede o pasiune. Mai ales atunci cand imbraci frumosii pantaloni Bicicletta by ALBERTO. Acesti pantaloni reprezinta un accesoriu obligatoriu pentru orice iubitor de ciclism. Sunt extrem de bine croiti si afera caracteristici excelente gandite pentru ciclism.

ECHIPAMENT DE TOP PENTRU PICIOARELE TALE

De ce ar trebui un barbat sa arate bine pe bicicleta? Pantalonii ALBERTO nu sunt numai eleganti ci vin impreuna cu multe caracteristici folositoare cum ar fi, accesorii reflectorizante, mansete, croiala perfecta, culori la moda si calitate premium. Cu o gama de croieli de la chinos la clasicul denim – ALBERTO iti ofera perechea de pantaloni potrivita pentru orice, oricand!