adidas

Echipament pentru sport si petrecerea timpului liber pentru absolut oricine

Imbracaminte

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Echipament pentru sport si petrecerea timpului liber pentru absolut oricine
Inca de la fondarea companiei in 1924, producatorii brandului adidas si-au marit continuu gama de produse: de aceea pantalonii de ciclism scurti si lungi, tricourile, bluzele, manusile, incalzitoarele pentru genunchi, picioare si maini si sosetele fac parte si ele din imensa gama de produse pentru ciclism de la adidas.

Adidas – confort indiferent de ramura de ciclism: echipament special pentru bicicleta
Chiar daca vorbim de pantalonii de ciclism scurti sau lungi, tricourile, bluzele sau manusile adidas, toate ies in evidenta prin model si caracteristici. Sloganul acestui brand este “tot ce este mai bun se cuvine sportivilor”, iar acest lucru se reflecta in fiecare produs.

Adidas – fascinatia pedalatului
Pe langa marea lor experienta, adidas a realizat ca a coopera cu echipe de ciclism nu poate fi decat un lucru benefic. Aceste echipe au facut pe de alta parte ca atentia brandului adidas sa ramana mereu treaza si multitudinii de competitii si formatului lor aparte. Coletiile de echipament pentru ciclism marca adidas reflecta totodata placerea cu care ei colaboreaza cu oamenii cu sufletul si mintea deschise. Inafara atentiei pe care o dau aspectelor practice si calitatii materialelor, aceste produse au si undesign care tine cont de moda. Caeata combinatie ar trebui sa motiveze si mai mult oamenii sa iasa pe strazi sis a traiasca la propriu ciclismul.

Din aceasta cauza famosul brand de echipament sportive a dezvoltat o linie speciala pentru ciclism, linie care impresioneaza prin functionalitate si design. Adidas nu este recunoscut doar pentru traditie si pentru notorietate, ci si pentru ca fiecare produs indeplineste absolut toate cerintele pentru a fi de cea mai inalta calitate.