ACROS

Pur si simplu versatila: Componente speciale marca ACROS

Componente-bicicleta & Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

3 Cauta rezultate

Pur si simplu versatila: Componente speciale marca ACROS
Atunci cand te intereseaza componente de cea mai inalta calitate pentru bicicleta ta, ACROS este mereu alegerea potrivita. Inca de la aparitia brandului in 1998 in Renningen, langa Stuttgart, Germania, compania s-a pozitionat ca si un producator de componente high-end in sectorul mountain bike-ului.

Made in Germany: Componente de calitate pentru mountain bike
Dezvoltarea si productia sunt implementate complet in Renningen, astfel incat toate produsele sa poarte eticheta "Made in Germany". Mai ales datorita acestei productii interne, compania este capabila sa reactioneze rapid la schimbarile si tendintele pietei si sa lucreze in mod flexibil. Acest lucru este deosebit de important, deoarece cererea ciclistilor iubitori de mountain bike de accesorii cum ar fi head set-uri, ghidoane sau mansoane, necesita dezvoltarea permanenta a produsului si adaptari individuale din partea producatorului.

Testat, verificat si produs: sistemul ACROS
Este important pentru ACROS sa efectueze intregul proces de productie intern si sa testeze produsele pe trasee din intreaga lume. Prin urmare, compania efectueaza analize atente ale prototipurilor pentru a verifica precis modul cum iese produsul finit. In plus, ACROS colaboreaza indeaproape cu institutele de testare, pentru ca toate componentele sa suporte o verificare finala. In urma acestor teste ample, modelele de pre-productie sunt folosite de ciclcisti profesionisti alesi special, in conditii meteorologice nefavorabile, pentru a optimiza piesele in mod corespunzator si pentru a începe productia de serie urmatoare.