arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 100 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  FEED-BACK-URI DUPA TESTARE

   

  "BEST IN TEST" in revista RoadBIKE, acordat modelului X-LITE CRS-4000 CM

  RoadBIKE - 02/2017

  Verdict: "Aceasta superba bicicleta, usoara Rose, impresioneaza audienta prin caracteristicile sale de bicicleta de viteza, atat pentru competitiile scurte cat si pentru cele lungi. Nu poti visa la ceva mai bun pentru un pret de pana in 4000 euro. O binemeritata victorie in acest test!"

   

  "Victorie in Test" acordat trusei de scule Xtreme All2gether XL de catre RoadBIKE

  RoadBIKE - 02/2017

  VERDICT: "Accesibila trusa Xtreme All2gether XL Box, ofera cele mai bune optiuni, in plus, aceste unelte fiind si extrem de manevrabile. Calitatea oferita nu este supusa niciunei indoieli. Chiar daca multe dintre ele par la prima vedere de prisos: castigatoare clara a testului! "

   

  "FOARTE BINE" este acordat in test, modelului ROOT MILLER 2

  bike - 02/2017

  Verdict: "Bicicleta ROSE a obtinut al doilea cel mai mare punctaj si este cel mai bun 29er. "

   

  GRANITE CHIEF 2 testata de "MTBCult.it"

  12/2016 - MTBCult.it

  "Calitatea finisarii, specificatiile tehnice, componentele si felul cum se simte pe trasee, fac aceasta bicicleta sa fie egala celor mai bune biciclete de acest tip din lume si cu siguranta una dintre cele mai bine echipate."

   

  "VERY GOOD" pentru modelul X-LITE CDX-4400 acordat de RoadBIKE

  RoadBIKE - 01/2017

  Verdict: [...] "Toti cei care iubesc sportul cu pedale, vor fi rapid cuceriti de pretul imbatabil al acestei biciclete, bicicleta care poate fi personalizata cu ajutorul configuratorului."

   

  "SUPER" este verdictul celor de la Trekkingbike, referitor la modelul ACTIVA PRO PINION

  Trekkingbike - 01/2017

  Verdict: [...] " Potrivita atat pentru turele lungi in care ai bagaje cat si pentru drumurile catre birou - pedaleaza cat este anul de lung. [...]

   

  TEAM DX CROSS RANDONNEUR-3000 testata de "tech-cycling.it"

  tech-cycling.it - 12/2016

  "Rose a reusit sa adune laolalta dorintele tuturor ciclistilor, de la cei de touring care au nevoie de o bicicleta sigura si de incredere, pana la cei care folosesc bicicleta zilnic spre serviciu, sau la antrenamentele de iarna."

   

  Modelul TEAM DX CROSS RANDONNEUR-3000 testat de Tour

  Tour - 11/2016

  Verdict: "O bicicleta aproape luxoasa din punct de vedere al echiparii, cu sistem de lumini elegant integrat, ideala pentru cei ce calatoresc mult."

   

  XEON CW-3000 testata de Bikeboard

  Bikeboard - 9/2016

  "Una dintre primele biciclete aero cu franare pe disc. Biciclete raspunde foarte rapid comenzilor, accelereaza foarte bine, totul datorat unghiului format de seat tube. (...) absoarbe surprinzator de bine vibratiile date de suprafetele cu asfalt rugos."

   

  "EXCELENT" acordat modelului TEAM DX CROSS RANDONNEUR-2000 de catre RoadBIKE

  RoadBIKE - 12/2016

  Verdict: "Caracteristici de top, bine gandit, sportiv - acest randonneur de la Rose, este perfect pentru mersul zilnic dar si pentru calatorii [...]"