arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 100 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  FEED-BACK-URI DUPA TESTARE

   

  GRANITE CHIEF 2 testat de "mtb-vco.com"

  mtb-vco.com (IT) - 06/2017

  "Aceasta bicicleta a fost mult imbunatatita, desi avea deja caracteristici deosebit de interesante, toate acestea facand-o perfecta pentru o bicicleta all-mountain...”

   

  "Cel mai bun raport calitate/pret" acordat de revista RennRad - modelul XEON CW-3100

  RennRad - 08/2017

  Verdict: "Modelul Xeon CW are un excelent raport calitate/pret. Aceasta bicicleta Rose nu se remarca doar prin aerodinamica ci si prin confort si mai ales agilitate."

   

  XEON CWX-3000 testat de "4Granfondo"

  4Granfondo (IT) - 06/2017

  "Bicicleta isi arata calitatile, una dintre cele mai importante fiind mentinerea vitezei. [...] o bicicleta gandita pentru competitii si pentru cei ce-si doresc performanta..."

   

  Bicicleta X-LITE TEAM-4100 a fost testata de "fiets"

  Fiets (NL) - 07/2017

  Verdict: "[...] O cursiera atat de usoara nu poate fi decat extrem de atragatoare. Pedaleaza, franeaza, intra in viraj si apoi accelereaza din nou [...]"

   

  ROOT MILLER 2 testat de Velomotion

  Velomotion - 06/2017

  Verdict: "Modelul Rose Root Miller 2 este o bicicleta pentru trail extrem de reusita, cu o suspensie foarte bine gandita, potrivita chiar si pentru trasee dificile. Arata bine si este foarte bine echipata pentru o bicicleta din clasa ei. [...] Tragand linie, reprezinta o oferta impresionanta pentru orice rider de downhill."

   

  The X-LITE CRS-8810 testat de RennRad

  RennRad 07/2017

  Verdict: "Usoara, agila - si accesibila. Bicicleta ROSE nu este o bicicleta la care sa stai doar sa te uiti, ci una pe care poti pedala chiar in fiecare zi. Daca nu doresti o echipare de top, este disponibila cu preturi chiar si mai mici."

   

  Victorie pentru modelul X-LITE 2 intr-un test al revistei RoadBIKE

  RoadBIKE - 07/2017

  Verdict: "Noul X-Lite 2 si-a surclasat adversarii printr-o greutate mica si caracteristici de rulare impresionante. Componentele de top nu au facut altceva decat sa sublinieze acest lucru. Bravo!"

   

  X-LITE CDX-8800 testata de "Elessar"

  Elessar (IT) - 06/2017

  "Modelul X-Lite CDX te va face mai rapid datorita transferului total al puterii catre roata spate si al caracteristicilor de absorbtie a vibratiilor, lucru care va tine oboseala la distanta."

   

  X-LITE CDX-8810 testata de "BDC-MAG.com"

  BDC-MAG.com - 06/2017

  "Acest model high-end combina toate caracteristicile pentru a deveni cea mai buna bicicleta pentru lungile concursuri de munte, .... modelul X-LITE CDX ofera un raport calitate-pret excelent."

   

  ROOT MILLER 2 testat de "365mountainbike"

  365mountainbike - 05/2017

  "Confort la cel mai inalt nivel: o bicicleta nascuta pentru aventuri care nu tin de cronometru... pentru asa ceva este gandita bicicleta aceasta."