•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Summer Rides
CUM SA-TI PREGATESTI BICICLETA PENTRU CALATORIE!

Odata cu vara vine si vacanta! Ce trebuie sa-ti iei neaparat cu tine in vacanta? Bicicleta! (Bineinteles, alaturi de ea si persoana iubita).
Atunci cand calatoresti cu o bicicleta trebuie sa-ti planifici totul dinainte cu precizie. Cum trebuie sa-mi pregatesc bicicleta pentru calatorie? Trebuie sa contactez compania aerioana pentru a anunta ca am bicicleta cu mine? Pentru a ne asigura ca atat tu cat si bicicleta veti ajunge in siguranta si relaxati la destinatie, va oferim cateva sfaturi despre cum sa va transportati bicicleta.

Cum trebuie sa-mi impachetez bicicleta?
Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama imensa de genti pentru biciclete astfel incat sa fiti convins ca bicicleta dvs. de sosea va ajunge in siguranta la destinatie. Pe de o parte, exista gentile cu pereti textili care ofera protectie impotriva razelor soarelui si sunt usor de depozitat in camera de hotel. Mai exista si gentile din material dur. Acestea sunt special construite pentru biciclete si au intarituri. Unele genti au si huse pentru roti, pentru o protectie in plus.

Cum ar trebui sa-mi transport corect bicicleta atunci cand calatoresc cu masina?

Zilele cand ne trasnportam bicicleta pe bancheta spate a masinii sau in portbagaj cu rotile scoase, au tercut. Nici nu ne mai gandim cat de tare ne chinuiam atunci cand voiam sa transportam doua bicicleta odata. Astazi este mult mai usor, existant portbagaje speciale pentru fiecare. Practice si sigure, pentru una sau mai multe biciclete – se pot fixa si demonta in cateva secunde. Portbagajele de pus in spate, pe carligul de remorcare sau pe hayon-ul masinii sunt usor de instalat si mai usor de folosit. Insa la fel de bune si de fiabile sunt si cele pentru acoperisul masinii. Nu conteaza ce iti doresti, exista solutii deosebit de performante pentru oricine: sistemele moderne iti fixeaza bicicleta astfel incat ea este gata de folosit imediat cum o dai jos.

In acest film, va aratam cat de usor de poate transporta bicicleta folosind cele mai noi suporturi marca Thule: