arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 110 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  Noua jacheta GORE-TEX® SHAKEDRY cu tehnologie stretch

  Un facelift pentru jacheta high-end a celor de la GORE® WEAR 


  Inovatia si dezvoltarea continua a GORE® WEAR include si membrana GORE-TEX® SHAKEDRY. Materialul durabil, rezistent la vant si apa, usor si usor respirabil, indeparteaza efectiv apa de pe suprafata lui. Trebuie doar scuturata de apa si se usuca instant ca si cum nu ar fi existat nicio ploaie. Ce ar mai putea fi îmbunatatit in acest sens?

  GORE® WEAR merge mai departe si ofera in plus materialului GORE-TEX® SHAKEDRY tehnologia stretch. In acest fel, materialul este usor elastic, permite o fixare mai buna pe corp si in acelasi timp ramane rezistent la vant, impermeabil si respirabil.


  Datorită utilizării insertiilor elastice in tesatura GORE-TEX® SHAKEDRY, GORE® WEAR creeaza o jacheta inca si mai buna decat cea existenta, cu o croiala excelentă. In timpul antrenamentelor sau curselor, ea nu se umfla in vant, se potriveste perfect pe corp si ofera miscari nerestrictionate. Datorită pozitionarii strategice a insertiilor sub brate, la nivelul soldurilor si in partea superioara a spatelui, ciclistul poate sprinta sau iesi la o plimbare pe doua roti, mentinandu-si pozitia aerodinamică, fara a risca ca jacheta sa se ridice.


  Fiti printre primii care pun mana pe aceasta jacheta remarcabila GORE® WEAR, disponibilă la ROSE Bikes, unul dintre cei cativa comercianti selectati.


  Convinge-te singur

  GORE WEAR
  GORE WEAR C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET for men

  The C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET by GORE WEAR is a close-fitting high-end waterproof jacket with external GORE-TEX ACTIVE. Water simply rolls off from the surface and is not absorbed by the...

  329,95 €
   
     incarca harta
  'incarca harta