We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Cele mai bune roti
Noile roti de carbon marca ROSE

Aerodinamica, greutate redusa si extrem de rezistente: Timp de un an si jumatate s-a lucrat pentru dezvoltarea noilor roti de carbon RC-FIFTY si RC-FORTY – acum ele sunt disponibile!

Cu o greutate ce incepe de la 1350 gramse, rotile ROSE sunt cu aproximativ 100 grame mai usoare decat concurenta high-end – in timp ce ofera o aerodinamica mai buna. Sunt construite manual de profesionisti iar designul – caracteristic ROSE – este simplu, “made in Germany”. Butucii sunt marca Newman, de cea mai buna calitate si garanteaza o rigiditate iesita din comun, in ciuda greutatii reduse. Rulmentii sunt de asemenea extrem de performanti. Janta are o constructie moderna, rotunjita in partea de sus, astfel incat este usor de controlat chiar si in cazul vanturilor puternice. Pnetru ca exista acest model atat pentru franare normala cat si pentru cea pe disc si doua inaltimi ale jantei, de 37 si 47 millimetrii, ele pot fi folosite la aproape toate disciplinele existente – de la Gravel la Competitii si Maraton. In plus, pot fi folosite zilnic, sunt rezistente si tubeless ready. Nu exista niciun dubiu: Aceste roti imbina perfect cauciucurile, chiar si mai balonate, asa cum se folosesc acum, cu jantele performante, obtinandu-se o aerodinamica fara cusur.

Pretul este de asemenea greu de egalat: Rotile pe disc sunt disponibile incepand cu 1399€, RC FIFTY pentru frane clasice costa 1499€. ROSE Bikes ofera o garantie de 2 ani la aceste roti. Mai mult, clientii care isi distrug rotile in accident in primii 6 ani de la achizitionarea lor, primesc 50% reducere la achizitionarea unui nou set de roti.