Flandriens

Accesorii pentru iubitorii ciclismului

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

1 Cauta rezultate

Mici statuete ciclisti, pictate manual
Mici ciclisti care pot reprezenta mult! Aceasta este poate cea mai buna descriere pentru produsele companiei Flandriens. Aflata in belgia, tara celor mai entuziasti ciclisti, Flandriens ofera o gama impresionanta de miniaturi pictate manual, din lumea ciclismului. Figurinele sunt fabricate din Zamac, un amestec din zinc, aluminiu, magneziu si cupru. Cadoul perfect pentru orice ciclist entuziast si alegerea perfecta pentru colectia proprie.

Micii luptatori ciclisti
In Belgia, cuvantul "Flandrien" descrie duritatea unui ciclist de sosea. Ei sunt niste luptatori care nu cedeaza pana cand trec linia de sosire, dau totul si insista chiar daca au parte de conditii potrivnice. Cu aceste figurine, Flandriens reusesc sa prinda spiritul nemilos al ciclismului de sosea. Un suvenir superb si un cadou perfect pentru orice iubitor de ciclism.

O armata de mini ciclisti
In afara nenumaratelor versiuni de ciclisti, din toate timpurile pictati in toate culorile existente de-a lungul istoriei ciclismului, gama lor de figurine include si vedetele acestui sport, particicpanti in Turul Frantei sau ciclisti din actualul ProTour. Aceasta gama de figurine contine si echipe care au activat in anii trecuti.