GORE® WEAR SHAKEDRY
PUR SI SIMPLU TE SCUTURI DE PICATURILE DE PLOAIE

Imagineaza-ti ca pedalezi prin ploaie. Jacheta pe care o porti te pastreaza uscat. Picaturile de apa pur si simplu nu patrund. Si ce este cel mai important? Imediat dupa, tot ce trebuie sa faci este sa o scuturi si apa va disparea ca prin minune.

Prea bine pentru a fi adevarat? Nu cu GORE® Wear! Impreuna cu SHAKEDRY Technology, GORE iti transforma visele in realitate.

Care este smecheria? Jachetele conventionale de ploaie au o membrana prinsa intre cele doua straturi de material. Insa stratul exterior absoarbe apa si devine greu si umed. De aceea GORE® Wear nu prezinta strat exterior. Astfel, membrana externa GORE-TEX , rezistenta la vant si ploaie, arata de ce este capabila.

Inca nu esti convins – aceasta jacheta mai are cateva avantaje: Este foarte usoara, se poate strange devenind extrem de mica si lasa aerul sa circule – combinatia perfecta pentru turele lungi cu vreme instabila!

Pentru zilele reci, GORE® Wear iti ofera jacheta high-end in ciclism Polartec Alpha insulation nume ce contine termenul "Insulated". Acest [rodus foarte usor si performant impresioneaza prin protectie la frig respirabilitate mare. Perfect pentru sezonul rece!

Descopera selectia de jachete waterproof SHAKEDRY by GORE® Wear – atat design clasic cat si modele reflectorizante dar si modele pentru iarna cu material Polartec.