•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy

GORE® WEAR C7 PRO KIT
Go Pro!

Pedaleaza ca un profesionist – GORE® WEAR face acest lucru posibil. Cu noul C7 PRO KIT ti se asigura echipamentul corect pentru a obtine performanta maxima pe bicicleta.

Noua cycling jacket vine cu performanta si cunoscuta membrana Polartec® Alpha® GORE® WINDSTOPPER®. Cu aceste caracteristici iti ofera With these features temperatura perfecta fara a te simti prea gros imbracat chiar cu cateva zone in care se pastreaza inca si mai multa caldura si protectie permanenta la vant si umezeala.

In plus, sunt doua tipuri diferite de pantaloni disponibile. In functie de necesitati, poti alege intre modelul classic Bib Tights si modelul Partial Bib Tights. Amandoua modelele beneficiind de cea mai inalta tehnologie bazonul EXPERT ROAD MEN , care isi respecta cu desavarsire numele. Antrenamentele lungi nu vor mai reprezenta o problema cu acest bazon – ofera combinatia ideala intre comoditate, libertate de miscare, respirabilitate si absorbtie a socurilor. Care este atunci diferenta dintre cele doua modele? Modelul Partial Bib Tights are membrana windproof GORE® WINDSTOPPER pe partea din fata, lateral si la baza – modelul classic Bib Tights are aceasta membrana peste tot. Perfect pentru zilele reci!

Descopera colectia care i-a convins pana si pe sportivii profesionisti!