GARMIN EDGE 130
El ne arata calea

Mic, dar puternic! Noul Garmin Edge 130 ascunde mai multe caracteristici decat ati putea ghici la prima vedere. Afisajul de 1,8 inci poate fi citit chiar si in lumina soarelui si - cantarind doar 33 de grame - acest ceas pentru biciclete este cu adevarat extrem de usor. Dar nu va lasati inselat de designul compact al modelului Edge 130!

Pe langa afisarea vitezei, distantei si altitudinii curente, Garmin Edge 130 ofera o receptie excelenta chiar si in paduri, datorita comunicarii cu satelitii GPS, GLONASS si Galileo. Va garanteaza navigarea catre destinatie cu ajutorul semnalelor acustice de intoarcere - fie ca sunteti pe sosea, offroad sau in oras.

Când este asociat cu telefonul smartphone, Smart Notifications va informeaza despre apelurile primite, mesajele text, întalnirile si chiar prognoza meteo.

Acest ceas este compatibil cu produsele Varia, cum ar fi iluminarea inteligenta si radarul asa ca veti fi avertizat atunci cand va apropiati de masini. In plus, poate fi folosit impreuna cu power metre, cum ar fi Vector 3, pentru a va permite sa concurati pe Strava impotriva altor utilizatori.

Noul Garmin Edge 130 este de asemenea disponibil sub formă de MTB Bundle, care include un sistem suplimentar de montare, telecomanda si bratara de silicon, precum si accesorii Performance Bundle cum ar fi senzorul ritmului cardiac.