arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 100 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  Echipament de echipa

  Totul pentru echipa din care faceti parte 

  La cererea publicului, oferim acum echipament de echipă cu design personalizat, atat pentru ciclism cat și pentru triatlon.

  Am devenit deja de mulți ani importanti pentru ciclisti și pentru impatimitii bicicletei. Raportul pret / performanta convingator, înalta calitate și serviciile extraordinare ne-au făcut fim să o companie a comenzilor prin poștă supercunoscuta in ciclismul european. 

  Nu numai echipele mari pot profita de experienta noastra. Oferim sfaturi profesioniste tehnice si de design, la cerere, pentru echipele mai mici și de asemenea pentru grupuri de ciclisti amatori. Aceste modele de design sunt gata facute, trebuind doar să completați numele echipei și logo-urile sponsorilor. Simplu, ingenios și disponibil de la o cantitate de peste 20 bucati.

  Prețurile indicate includ TVA-ul german și toate costurile pentru pregătirea de imprimare - un preț corect și transparent fără costuri suplimentare ascunse! 

  Ceea ce veți obține de la noi este ce adevărat calitate Pro. Toate articolele sunt fabricate exclusiv de către producătorii care echipează de asemenea echipele profesioniste, deoarece calitatea produselor noastre și satisfacția dumneavoastră sunt primele noastre priorități. Mai mult decât atât, oferim condiții speciale pentru acele echipe, care decid să poarte echipamentul ROSE.

  Puteti gasi informatii suplimentare despre aceste chestiuni in lista de preturi/ document PDF


  Inca vă lipsește un sponsor? Lasati-ne să va ajutam! Gasiti informații despre acest subiect la capitolul „Sponsorizari” (vezi documentul PDF de mai sus, pagina 23). 

  Contact pentru cereri si comenzi : 

  Team Service 
  Schersweide 4
  46395 Bocholt
  Germany
  teamservice@rosebikes.com
  Tel.: +49 (0) 28 71/ 27 55 - 650
  Fax: +49 (0) 28 71/27 55 - 428

   
     incarca harta
  'incarca harta