arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 110 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  Centrele noastre de testare

  Testeaza-ne bicicletele! 


  Centru de testare

  Centru de testare in Hochsauerland:

  In colaborare cu partenerii noștri, pensiunea Bike-Pension Schröder si Hotel Hochheide, oferim o flota de biciclete pentru testare în Willingen. Descoperiti regiunea Hochsauerland de pe una dintre cele mai noi bicicletele noastre. Mai multe informatii puteti găsi pe wandern-und-biken.de sau hochheide.com.


  Centru de testare Schladming-Dachstein:

  Testati-vă mtb-urile în timpul sederii în hotel Waldfrieden. Regiunea Schladming-Dachstein oferă conditii perfecte pentru a folosi bicicletele ROSE în excursii superbe. Pentru mai multe informatii click aici www.waldfrieden.at.


  Centru de testare în Oberharz:

  Partenerul nostru Waldhotel Untermühle are cele mai noi biciclete ROSE disponibile. Le puteti testa în 4 parcuri cu bicicleta sau pe 1200 km de trasee special făcute pentru MTB-uri. Mai multe informatii la mountainbike-hotel-harz.de.


   Centru de testare Vaujany:

  Centrul nostru de testare este stabilit în satul idilic, Vaujany, in Alpii francezi. Testati bicicletele ROSE la fața locului, într-un parc de biciclete sau pe una dintre pistele cele mai interesante din regiune: Alpe d'Huez. Mai mult, legendarul eveniment de ciclism montan Megavalanche, are loc în apropiere. Fie ca va doriti plimbari în catarare pe bicicleta de șosea sau coborari dificile pe un mtb - regiunea din jurul satului Vaujany este perfecta pentru urmatoare dumneavoastra vacanta. Biciclete de test de la ROSE (de șosea și mtb-uri), precum si un mic magazin de prezentare, se pot gasi în centrul satului Vaujany. Mai multe informații pe vaujany.com.


  Centrul de testare Lacul Como:

  Vino si vezi cu ochii tăi bicicletele de șosea și mb-urile ROSE in Centrul de Servicii din Italia, situat la nord de lacul Como. Ia-ti o programare pentru a testa o bicicleta pe trasee fantastice, cu vedere la lac. Mai multe informații la: sergio@rosebikes.it sau +393383305116.


  Centru de testare, Sudul Tirolului:

  Partenerul nostru, Hotel Tyrol, situat in frumoasa regiune a Tirolului de Sud, in vecinatatea Meranului. Acest centru wellness, ofera tot ceea ce si-ar putea dori un pasionat al ciclismului. Testeaza ultimile noastre MTB-uri pe niste trasee fantastice.


  BIKE FRIENDS SCHON, MALLORCA:

  Nicio alta insula nu are o infrastructura atat de ofertanta pentru ciclism. Firmele pentru inchiriat biciclete isi deschid portile de la inceputul lui Mai panala sfarsitul lui Octombrie. Click aici pentru mai multe informatii.


  TEST CENTRE MARIA ALM, AUSTRIA:

  Mergi cu o bicicleta ROSE la Mount Hochkönig! Hotelul Eder este situat in inima Alpilor in Maria Alm. Orice isi poate dori un ciclist el poate gasi in acest satuc. Descopera numeroasele rute de bicicleta cu o ROSE si lasa-te inspirat de superbele peisaje din Hochkönig.Hotelul de $ stele Eder este ideal pentru pedalat, relaxare si wellness. Click aici pentru mai multe informatii.   
     incarca harta
  'incarca harta