arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 110 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  O pasiune pentru dezvoltare

  ROSE – cu adevarat munca în echipă 

  Scopul nostru este de a construi biciclete de un nivel superior. Numeroase teste au arătat că bicicletele ROSE sunt printre cele mai bune din lume. Bicicletele noastre sunt „trendsetter”.

  Am pus in aplicare descoperiri importante, cum ar fi cablul interior de dirijare, cranksets press-fit și forme speciale de cadru. Cifrele care atesta o rigiditate neobișnuita a cadrelor noastre sunt unul dintre motivele pentru care biciclete ROSE au fost in top 10 la toate testele efectuate in ultimii ani.

  Inginerii noștri sunt cicliști pasionați și petrec mult din timpul lor liber în șa. Din 2011, Jürgen Telahr a fost responsabil de dezvoltarea și proiectarea tehnică a bicicletelor de curse, triatlon și trekking, precum și de „e-biciclete?”. Nascut in Bocholt, se poate spune ca lui Telahr i se potriveste ca o manusa locul acesta de munca: " Ca „Bocholter” (localnic), inveti sa mergi cu bicicleta inainte de a merge pe jos", așa cum spune el.

  Echipa noastră de ingineri a crescut din nou în 2013. Cei doi entuziaști ai mountain bike-ului, Max Sistenich și Christoph Krüppel sunt responsabili pe ramura bicicletelor de munte. În fiecare zi, ei se testeaza biciclete hardtail, full - suspension , 26er , 29er sau 650B - indiferent daca bicicleta este potrivita pentru cross country, all-mountain, enduro sau freeride.

  Max Sistenich a avut primele sale experiențe în scena BMX când avea doar opt ani. " Am primit primul meu MTB în 1990 și m-am distrat extraordinar cu ea", spune Max Sistenich, care si-a transformat hobby-ul în cariera. Dragostea sa fata de biciclete și fascinația fata de tehnologie l-au condus în designul de biciclete. Christoph Krüppel este de asemenea fericit să faca parte din echipa Rose: " Sunt un norocos ca pot combina munca cu hobby-ul și sa ma ocup de proiectarea a noi biciclete împreună cu o echipă de oameni nebuni dupa ciclism.

  "Împreună cu echipele noastre de ciclisti profesionisti, care ne dau un feedback extraordinar de util din sa, noi, adaptam toate cadrele perfect destinației lor. "Și acesta este exact modul care ar trebui să fie. Sportivii profesioniști petrec mult mai mult timp în șa, astfel ca impresiile lor sunt un feedback important pentru noi", explică Christoph Krüppel. Noi nu ne concentram doar pe chestiuni tehnice, cum ar fi rigiditate și greutate, ne concentrăm, de asemenea, asupra liniilor dinamice și moderne pentru cadre.

  Cooperarea noastră cu Universitatea de Stiinte Aplicate Bocholt sub conducerea Prof. Dr. -Ing . Kerstiens și Prof. Dr. -Ing . Nisch este o altă componentă importantă a muncii noastre. Acestea se concentrează pe probleme cum ar fi optimizarea structurii cadrelor de carbon, au în curs de dezvoltare o unitate de e - bikes și examinarea comportamentului șasiului bicicletelor full - suspension. Această cooperare ne permite să combinam anii de experiență pe care-i avem în proiectarea cadrelor de bicicleta, cu studiile de specialitate a utilizarii celor mai moderne materiale și concepte de acțiune. Cele mai recente rezultate de cercetare și dezvoltare pot fi astfel puse direct de la locul de muncă în practică. Rezultatele sunt cadre și concepte rezultate din ce au mai bun lucru știința și design-ul practic. 

   
     incarca harta
  'incarca harta