arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 110 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  ROSE Bikes

  Despre Rose  

  Ciclismul inseamna emotie, independenta, dragoste de viata. Ciclismul este lifestyle. ROSE este brandul ciclistilor doresc sa fie altfel. Noi suntem expertii in biciclete care impartasesc din pasiunea lor si altora. Noi oferim clientului sansa sa fie unic, modern si sa iubeasca experienta cumparaturilor.
  Pasiunea pentru ciclism ne-a calauzit intotdeauna. Magazinul cel mic din Bocholt a crescut incet si a devenit o companie cu aproape 350 de angajati care au ca principal scop bucuria clientului, pentru ca serviciile de calitate sunt ceea ce ne intereseaza. La noi, poti gasi orice isi poate dori un iubitor de ciclism. De la casti de ciclism la accesorii pentru biciclete, de la pantofi la piese, clientii pot alege din mii de produse de calitate, intr-un magazin de peste 30.000 m².

  Configureaza-ti bicicleta asa cum iti doresti. Pozitia de pedalat, bugetul, tipul de bicicleta sau componentele dorite - cu noi iti poti configura exact asa cum iti doresti bicicleta. Aceasta va fi asamblata manual in Bocholt.

  Magazinul BIKTOWN a stabilit noi standarde. De 10 ani, ROSE BIKETOWN din Bocholt este o atractie si o experienta pentru toti iubitorii de ciclism. Avand 6000m², are o gama imensa de accesorii pentru bicicleta. Din Octombrie 2014, exista inca un magazin in Munchen. Magazinul BIKETOWN din Munchen imbina serviciile online cu cele clasice. Bicicleta dorita poate fi configurata pe tablete sau ecrane imense. Poti incepe configurarea inca de acasa si s-o termini la magazin. Specialistii in brand si vanzari au fost impresionati si au catalogat acest magazin drept "Magazinul Anului" in 2015.

  Suntem prezenti oricand ai nevoie. Ne poti gasi nu numai in magazinele BIKETOWN dar si la toate evenimentele importante si mai ales online. Canalele noastre social media, propriul nostru BIKE-CHANNEL.TV si revista clientului CYCLE STORIES, toate va vor oferi informatii importante despre ROSE si prezenta ei in lumea ciclismului, discutii despre acest brand, sfaturi, distractie si multe altele.

   
     incarca harta
  'incarca harta