arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 110 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  BIKETOWN Munchen

  - the ROSE concept store 

  Al doilea BIKETOWN a fost dechis in Octombrie 2014 in MONA shopping centre in Munchen (chiar langa Olympia shopping centre) si este literalmente un concept store multimedia. ROSE BIKETOWN Munchen ofera biciclete si articole pentru ciclism, toate de foarte inalta calitate, intr-un mediu incitant si virtual cu o suprafata de peste 300m².

  Focus-ul este in special pe configurare si personalizare. Cu ajutorul confuguratorului ROSE bikes, iti poti construi bicicleta visata direct in concept store, pe o tableta, astfel incat vei putea s-o faci perfect adaptata nevoilor tale - ergonomie, pozitie de pedalat, preferinte personale si componente, totul in functie de buget.

  Bineinteles, poti folosi sfaturile specialistilor nostri, recunoscuti pentru priceperea lor. Mai mult de atat, aici te poti delecta cu o selectie de compunente, echipament si accesorii. Un aparat 3D de masurare al piciorului, atelierul de mecanica si specialistii existenti la tot pasul, completeaza acest tablou.

  BIKETOWN Munchen a primit distinctia „Best of Best Award“ in categoria „Interior, Retail“ la prezentarea ICONIC Awards 2015. Acest premiu reprezinta o mare onoare pentru magazinul nostru, care deja a mai primit si premiul “Stores of the Year Award” in category “Out of Line” a Asociatiei German de Retail (Handelsverband Deutschland e.V., HDE) in Ianuarie 2015. Deci, ce mai asteptati? Haideti sa vizitati magazinul nostru premiat de toata lumea! Pe langa felul cum sunt prezentate produsele in acest magazin, juriul a fost impresionat si de combinatia dintre online si offline, si digital media.

  Si ca sa stiti, nu am primit doar aceste distinctii, “Stores of the Year Award” si “Best of Best Award”, dar suntem si partenerul oficial al ISPO Academy cu care derulam proiecte solide. Ca parte a acestei cooperari, va prezentam conceptul nostru retailer-ilor si expertilor in vanzari din toata lumea. 

  Designul magazinului trezeste de asemenea entuziasm. Magazinul nostru a fost singurul finalist german nominalizat la categoria "Store Design of the Year" in cadrul World Retail Awards 2015. Castigatorii sunt premiati la Roma in data de 10 septembrie 2015. 

  Haideti si vizitati-ne magazinul pentru a va convinge singuri. 

  Conceptul a fost implementat in cooperare cu Blocher Blocher Partners (architecture and planning) si cu redhotmagma (configuration and interactive wall).
  ROSE BIKETOWN Munich is now online in a 360° panorama tour.

   
     incarca harta
  'incarca harta