arata produse
drept de returnare in decurs de o luna Biciclete asamblate in Germania Peste 100 de ani de traditie de familie
cos
  Rose

  ROSE Cataloage & Aplicatii

   


     


  Descopera intreaga gama de biciclete in catalogul ROSE bikes 2017

  Iti ofera toate informatiile de care ai nevoie despre bicicletele ROSE din sezonul urmator, incepand cu bicicletele de sosea, mtb-uri si biciclete trekking/fitness. In sectorul bicicletelor de sosea, exista cateva inovatii interesante pentru modelele 2017, cum ar fi succesorul modelului XEON CW, numit acum X-LITE CW. Avem de asemenea super-stiri pentru iubitorii mountain bike-ului. Modelul de succes SOUL FIRE intra in a doua etapa a evolutiei sale. Creste la roti de 27.5 inch, lucru care ii confera un potential marit si o mai mare lejeritate la cascadorii.

     


  Revista ROSE CYCLESTORIES  Revista ROSE "CYCLESTORIES" apare de trei ori pe an si are informatii legate de mountain bike, ciclism de sosea si ciclism ca si hobby. Inafara de noile produse existente, puteti gasi istorioare de calatorie, review-uri, interviuri si povestioare "din spatele cortinei".

       
   


  ROSE APP 

  Preferi sa navighezi prin lumea ROSE cu smartphone-ul sau tableta? Atunci, va recomandam aplicația ROSE. Puteti s-o utilizati pentru a face cumparaturi direct prin magazinul web de mobil sau pentru a descarca catalogul. Datorita scaner-ului de coduri de bare integrat, puteti vedea intotdeauna daca un anumit produs este disponibil în magazinul on-line ROSE. Aplicatia poate fi download-ata gratuit în limbile germana, engleza, olandeza și franceza:


    

   
     incarca harta
  'incarca harta