•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

ZOOT
Accesorii pentru specialistii din triatlon – Arata de ce esti capabil

Kona. Hawaii. 1983. Istoria ZOOT incepe in legatura directa cu Capionatele Mondiale de Triatlon IRONMAN. Brandul are obiectivul de a dezvolta costume, incaltaminte, echipamente, sorturi si rucsacuri, toate la superlativ, atat pentru baietii cat si pentru fetele care vor sa arate tuturor de ce sunt capabili. Fondatorul si artistul zilelor noastre Christal Nylin, a tinut cont la vremea respectiva de moda si detalii si le-a integrat in costumele special gandite pentru sportivii Ironaman Elite. Folosind bineinteles Lycra.

Cuvantul cheie este echipament destept, multisport, echipament functional
Tu, ca si triatlet, trebuie sa te concentrezi in totalitate pe antrenamente: Echipamentele ZOOT tri tops iti ofera o croiala fina, lasa aerul sa circule chiar si prin buzunarasele in care se depoziteaza mancarea. Alt lucru foarte important: echipamentele ZOOT te protejeaza impotriva periculoaselor raze ultraviolete atunci cand alergi prin soare. Materialul de cea mai buna calitate fabricat in Italia, asigura eliminarea umezelii fara prea mare efort. Pantalonii prezinta toti bazon – astfel vei putea apasa cu toata puterea in pedale fara se te mai gandesti la altceva.

Multe caracteristici importante si modele atragatoare pentru obiectivele tale din triatlon
Nu exista numai jachete si pantaloni pe care sa-i folosesti la antrenamente si competitii. ZOOT produce echipamente pentru atletii cu ambitii iar toate detaliile acestor echipamente sunt dezvoltate impreuna cu acestia. Astfel, ei se vor putea concentra total la antrenamente atunci cand vor pedala, vor alerga sau vor inota – numai concurenta va fi distrasa. De catre designul extrem de atragator al echipamentelor marca ZOOT.