•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Zoggs
Ochelari de inot pentru triatlon

Brandul Zoggs este extrem de popular in randul practicantilor de triatlon. Inca de la inceputul anilor 90 compania produce ovhelari de inot de cea mai inalta calitate, ochelari folositi de triatleti din toate colturile lumii. Inca de la inceput, compania australiana localizata in Sydneya oferit o gama uriasa de modele de ochelari. Astazi, ochelarii pentru inot marca Zoggs ajuta sportivii din toata lumea sa-si atinga performanta maxima.

Accesorii Zoggs – Accesorii pentru triatlon
Inafara ochelarilor pentru inot, manufacturierul Zoggs ofera de asemenea si alte produse folositoare pentru practicantii triatlonului, produse ce-I ajuta sa se plaseze pe locurile fruntase. Foarte folositoare si cautataeste geanta in care iti tii toate cele necesare triatlonului. Pentru inot, acest producator pune la dispozitia doritorilor cleme pentru nas sau dopuri confortabile pentru urechi. Prin Zoggs, atleti de talie mondiala gasescun producator care le ofera produse de cea mai inalta calitate pentru toate cele trei discipline ale triatlonului.

Accesorii pentru triatlon marca Zoggs – Performanta maxima in situatii extreme
Prima pereche de ochelari Zoggs a aparut in 1922 si astazi toata lumea cunoaste modelele manufacturierului australian datorita calitatii lor. Pentru ca modul cum te simti cu o pereche de ochelari este foarte important, toate modelele sunt testate regulat in situatii extreme timp indelungat. Parteneriate de succes cu multi atleti cunoscuti dovedesc ca brandul Zoggs raspunde cu succes pana si celor mai ridicate asteptari.