WD-40 iti face bicicleta sa mearga impecabil

WD-40 este un produs multifunctional, bun la toate, folosit pentru intretinerea oricarui mecanism. Versiunea clasica, cea cu albastru-galben, a fost lansata in 1958 ca si produs pentru inlaturarea apei si protectie impotriva coroziunii. Insa, acest ulei universal, pote fi folosit si ca dizolvant al ruginii, spray de contact, de curatat sau chiar si ca un usor librifiant. datorita aceste versatilitati, WD-40 este extrem de potrivit in atelierele mecanice, acasa sau in sectorul service-urilor.

WD-40 este potrivit si in mecanismele intepenite. Dupa ce este lasat o perioada sa actioneze si sa patrunda in locurile intepenite, partile ce formeaza mecanismul pot fi indepartate cu usurinta. cablurile si componentele schimbatoarelor de viteze pot fi de asemenea lubrifiate cu WD-40. Tubul clasic de spray se poate gasi in diferite marimi si vine impreuna cu o teava lunga prin care se poate aplica solutia. De asemenea poti alege modul cum sa pulverizeze, existand doua pozitii: una in care solutia este aplicata intr-un singur punct si alta in care se pulverizeaza. Dupa aplicare, suprafata ramane aparata datorita unui film de protectie.

Inafara acestui spray deosebil de versatil, gama WD-40 contine si alte produse. Pentru ca acest spray multifunctional nu este neaparat potrivit pentru lubrifierea lantului, gama de produse prezinta spay pentru curatarea lantului, ulei pentru lant si spray special pentru intretinerea ansamblului, lant, pinion, schimbator. Avantajul acestor produse este faptul ca nu incarca deloc componentele ci doar le ajuta sa functioneze usor si silentios, marindu-le eficienta, protejandu-le la coroziune, implicit reducand riscul unei caderi datorate ruperii lantului.

Pe langa uleiul clasic pentru lant, WD-40 ofera si ulei pentru vreme umeda, special pentru vremea ploioasa si noroioasa. Acest ulei este foarte rezistent chiar si in conditii extreme.

WD-40 are chiar si produse speciale pentru curatarea suprafetelor pretentioase, cum ar fi carbonul, cromul, cauciucul si vopseaua. Datorita ariei largi la care sunt folosite si eficientei de care dau dovada, produsele de ingrijire si curatare reprezinta alegerea perfecta.