Vredestein - peste 100 de ani de experienta in fabricarea pneurilor
CAUCIUCURI DE CALITATE PENTRU BICICLETA FABRICATE DE EXPERTII DIN OLANDA

Vredestein are o istorie extrem de bogata. Inca din anul 1909, compania olandeza a fabricat cauciucuri de calitate, focusul fiind pe pneurile pentru biciclete si masini inca de la inceput. Astazi, cauciucurile pentru bicicleta marca Vredestein nu reprezinta altceva decat acesti multi ani de experienta. Gama oferita cuprinde cauciucul potrivit pentru fiecare ciclist, fie el profesionist sau doar amator si se adreseaza fiecarei nise, de la super-usoarele cauciucuri pentru bicicletele de sosea, pana la rezistentele cauciucuri de trekking sau cele de mtb.

Vredestein investeste foarte multe resurse in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. Pentru a garanta performanta maxima, calitatea cauciucului este testata regulat in laboratoare si imbunatatita continuu.

Un cauciuc bun pentru bicicleta trebuie sa combine cateva calitati. Inafara unei aderente bune pe orice tip de teren si pe orice tip de vreme, cauciucul trebuie sa ofere rezistenta scazuta la rulare, astfel incat bicicleta sa fie manevrabila si agila. Daca pneul este prea subtire pentru a fi mai usor, atunci, acest lucru ii confera o rezistenta mai mica in timp si la intepaturi. Cauciucurile de sosea Vredestein prezinta o tehnologie excelenta de protectie, datorita materialului folosit, poliamida dens tesuta; in ciuda acestei masuri de siguranta, greutatea cauciucului a ramas scazuta iar comportamentul sportiv. Cauciucurile poarta un rol important si in customizarea bicicletei, aceasta fiind cauza pentru care exista si in atat de multe culori.

In plus, Vredestein produce pneuri si pentru ciclistii pentru care ciclismul este doar un hobby. Experienta castigata prin fabricarea cauciucurilor de inalta clasa se regaseste si in calitatea produselor cu pret mai mic.