•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Tunap Sports
Din pasiune pentru sportivi si echipamentele lor

Produse de ingrijire de Super-calitate…..

Produse de ingrijire de super-calitate pentru echipamentele tale - acestea sunt promisiunile facute de Tunap Sports. Inca din 2015, subsidiara din Munchen a operatorului international Würth Group, a devenit activa pe piata de biciclete, prin produse de curatare si ingrijire a bicicletei. 
 
…for your bicycle

Tunap Sports isi doreste sa ofere tuturor iubitorilor de ciclism ceva in plus, si anume produse pentru ingrijirea bicicletei. Absolut toti utilizatorii de biciclete - de la cei ce fac naveta traversand orasul pana la ciclistii amatori si cei profesionisti - au nevoie de biciclete care sa functioneze usor si bine. In acelasi timp, toata lumea stie ca o bicicleta ingrijita va dura mult mai mult.

In paralel cu dezvoltarea acestor produse de calitate superioara, cercetatorii Tunap Sports s-au concentrat pe o aplicare precisa si economica. Astfel, produsele marca Tunap, cum ar fi solutiile de curatare a lantului si pinionului, suspensiei, franelor, au o mare putere de actiune, indepartand chiar si mizeria solida. Tevi foarte subtiri de aplicare, ne asigura ca aceste solutii sunt usor de folosit chiar si in locuri greu accesibile. Produsele pentru curatarea si ungerea lantului, ne ofera un avantaj pe care nu-l putem subestima: Amandoua aceste produse vin cu o perie pentru aplicare directa. La final, dar nu neaparata ultimul ca importanta, este produsul Tunap pentru curatarea bicicletelor electrice, lucru ce devine extrem de facil.