TomTom
Asculta-ti pulsul, pulsul si traseul mereu in jurul incheieturii

Inca de la fondarea companiei TomTom in 1991, aceasta marca a devenit binecunoscuta in lumea aparatelor de navigatie prin faptul ca pun la punct tehnologii pe care toate lumea ajunge sa le foloseasca. Pentru sportivii entuziasti, TomTom fabrica ceasuri sport inteligente care ajuta atletii sa-si indeplineasca obiectivele. Ceasul TomTom iti masoara ritmul cardiac direct la incheietura mainii, fara sa fie nevoie sa porti o curea de puls pe piept. Pe langa informatii precise despre puls, viteza, timp, distanta si calorii, ceasul cu dimensiunea ecranului de 22x25 mm, iti arata si ruta parcursa.
 
Mai multe programe te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele. Te poti motiva si te poti antrena singur atunci cand vine vorba de distanta, timp sau calorii, la fiecare antrenament. Pentru a-tiimbunatati viteza si anduranta, ai posibilitatea sa selectezi intervalele de antrenament. Atunci cand te departezi de obiectivul propus, un semnal acustic sau o vibratie te atentioneaza. Un alt program, iti va compara rezultatele cu cele anterioare.

Acest ceas nu numai ca-si poate schimba cu usurinta cureaua dar poate fi lejer pus si pe ghidon cu ajutorul unei bratari special concepute. Aici, ciclistul poate vedea cadenta, viteza si toate celelalte informatii amintite mai sus. Un dispozitiv de masurare poate fi usor atasat la bicicleta, astfel incat datele sa fie transferate wireless prin Bluetooth la ceasul de pe ghidon.

Numele de multi-sport spune totul - ceasuri versatile care nu sunt folosite doar de alergatori si ciclisti ci si de inotatori sau de triatlonisti. Ceasul este rezistent in apa pana la adancimi de 50m. In plus, vei primi toate informatiile dorite, de la cate brate ai facut la inot, stilul in care ai inotat, bazine/ture si viteza.