•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

THULE
Partenerul ideal pentru transportul bicicletelor

Sistemele Thule reprezinta pentru masina ceea ce reprezinta cosurile pentru biciclete. Acest brand a luat fiinta in 1942 in Suedia si este cunoscut pentru sistemele care-ti permit sa transporti bicicleta in siguranta. Astazi, Thule Group este lider de piata. Baza acestei companii este reprezentata de gama imensa de sisteme de prin bicicleta pe masina, indiferent de tipul de bicicleta sau de destinatie - fie ca ne referim la un mtb, BMX, touring, bicicleta de oras sau pentru copii. Thule este partenerul ideal pentru transportul bicicletelor. Nu conteaza unde vrei sa mergi sau daca esti ciclist amator sau profesionist.

Transporta-ti bicicleta cu ajutorul suporturilor Thule
Suporturile pentru bicicleta marca Thule pot fi montate pe masina in diferite moduri. Unul este pe plafonul masinii. Simplitatea sistemului face ca prinderea bicicletei sa se realizeze extrem de usor. Bratul sistemului tine bicicleta pe verticala iar protectii de cauciuc asigura ca rotile si cadrul nu vor avea de suferit nici in cazul vitezelor mari. Sistemul este foarte simplu de folosit. Poti alege intre modele diferite in functie de marimea bicicletei. Se pot transporta pana si bicicleta cu o greutate mai mare. Toate aceste produse sunt gandite pentru a oferii siguranta maxima, tinand cond si de faptul ca o bicicleta pusa deasupra masinii va suporta niste forte destul de mari.

Accesorii Thule – Suporturi pentru bicicleta, de o inalta calitate si functionalitate
Suporturile Thule s-au evidentiat prin calitate si functionalitate. Cei care doresc sa achizitioneze un anume model pot fi siguri ca vor transporta in siguranta multe biciclete mult timp. Chiar si bicicletele cu roti mari pot fi transportate cu usurinta pentru ca suporturile Thule au prinderi ajustabile entru roti si chiar si lumini. In plus, acest brand originar din Suedia, ofera foarte multe accesorii. Printre altele exista curele de strangere, adaptoare pentru bicicletele de sosea, suporturi de pus peplafonul masinii, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru roata fata, extensii, cupe si sisteme de prindere. Vei putea iesi in siguranta in vacanta folosind sistemele Thule si-ti vei putea prinde si apoi dda jos bicicleta extrem de usor.