•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

The Beam
Siguranta pentru Ciclisti

TheBeam este o companie cu radacini francezo-sud coreene, companie care are puternica misiune de a proteja ciclistii in trafic si pe cat posibil de a salva vieti. Astfel ea dezvolta produse si tehnologii inovative.

TheBeam – Pasiunea intalneste Design-ul
Printre cei care formeaza echipa TheBeam exista o paleta foarte larga de oameni cu experienta si perspective inalte, de la cei care lucreaza in productie si pana la cei care se ocupa de grafica si design, ingineri si oameni de comunicare, marketing si ambasadori - toti uniti de pasiunea pentru ciclism. Acesta este de fapt motivul pentru care aceasta companie este cunoscuta prin produsele de cea mai buna calitate si de continua munca pentru imbunatatirea acestor produse si servicii inca de la infiintarea ei, in 2005. Conceptele lor inovative si solutiile au impresionat o lume intreaga. Inafara de siguranta, design, inovatie si premii business, TheBeam a primit de asemenea si distinctia “red dot”.

TheBeam – Produse pentru Ciclisti
Gama de produse a acestui brand cunoscut in intreaga lume include oglinzi retrovizoare pentru mtb-uri si biciclete de sosea, lumini dar si alte accesorii. Descopera gama noastra de produse TheBeam, produse ce ofera o siguranta sporita oricarui ciclist.