•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

suplest
Pantofi de ciclism fabricati in Elvetia, pentru ciclismul de sosea, mtb si touring

La fel ca si ceasurile, perfecti - pantofi de ciclism fabricati in Elvetia
In 2007, Robert Gehrig si Daniel Balmer au fondat brandul suplest in Berna, Elvetia. Ambii sunt ciclisti pasionati si pedaleaza cu mare placere atat pe sosea cat si pe traseu offroad. "Pantofii ganditi chiar de catre ciclisti" reprezinta motto-ul lor si de aceea pantofii de ciclism confectionati de ei indeplinesc urmatoarele trei principii: sunt produse premium, calitate elvetian si simplitate impresionanta.
Elvetia a fost intotdeauna cunoscuta pentru calitatea serviciilor si produselor - indiferent daca va ganditi la industria branzei, a ciocolatei, a medicamentelor sau a tehnologiei. Pentru a respecta principiile enuntate mai sus, se fac eforturi zilnice de a va asigura ca Elvetia va deveni sinonima cu pantofi de ciclism de cea mai inalta calitate.

Incaltaminte premium pentru pasionatii de ciclism
Marcii suplest nu-i place neaparat sa fie in pas cu moda - fiecare model de pantof este planificat si dezvoltat in detaliu. Un brand premium nu doreste sa urmeze tendinte, ci doar foloseste cele mai bune materiale, creaza taieturile perfecte si produce cai mai buni pantofi. Astfel suplest se distinge de alte marci si doreste sa stabileasca noi standarde.
O caracteristica importanta inafara de calitatea superioara a incaltamintei este simplitatea designului si functionalitatea. Nimanui nu-i plac lucrurile complicate - de aceea pantofii suplest sunt redusi in mod deliberat la o simplitate maxima insa te coplesesc cu detalii frumoase.

Pantofi pentru sosea si pentru MTB
Numele suplest provine din doua cuvinte: cuvantul de origine franceza "souplesse", ceea ce reprezinta modul in care te antrenezi prin scurte perioade pe pedalat foarte rapid si cuvantul de origine engleza "supple". Astfel, gama de pantofi pentru ciclism ofera un amestec echilibrat de materiale de cea mai inalti calitate, talpi rigide si functionale pentru un bun transfer al puterii si un confort sporit, totul pentru o cea mai buna performanta atunci cand stai pe bicicletă.
Gama producatorului elvetian include incaltaminte usoara si perfect adaptata atat pentru sosea cat si pentru MTB.Exista seria de produse Road pentru biciclete de sosea, seria Cross Country pentru trail si seria Offroad cu talpa SUPtraction pentru touring si MTB.