•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

SUPACAZ

Crescand in California si practigand surf-ul, mersul pe role si snowbording-ul, Anthony Sinyard – fondatorul SUPACAZ si fiul fondatorului Specialized, Mike Sinyard – s-a intrebat mereu de ce echipamentele de ciclism sunt atat de lipsite de stralucire.

Filozofia SUPACAZ – Performanta intalneste Eleganta
Ca si fost ciclist profesionist UCI, Anthony a cautat peste tot un brand care sa-i captiveze atentia si sa-i aduca aminte despre cele din surf si role. Dupa ce nu a reusit sa gaseasca nimic, i- a venit in cele din urma ideea de a-si crea propriul brand, in 2010. Numele brandului este o abreviere pentru "Super Casual". Performanta si stil - acestia sunt cei doi piloni ai SUPACAZ.

Gama de produse SUPACAZ – de la ghidoline la suporturi pentru bidoane
In 2013, marca californiana a devenit cunoscuta pentru ghidolina Super Sticky Kush, care stabileste noi tendinte pentru bicicletele de sosea din intreaga lume, prin culori luminoase si modele elegante. Astazi, gama de produse include mult mai mult decat ghidoline. SUPACAZ ofera de asemenea mansoane, accesorii pentru ghidoane si suporturi pentru bidoane, intr-o gama larga de culori si desene, combinand perfect performanta cu stilul.