•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Solestar
branturi cu adevarat performante pentru ciclistii de sosea si MTB

INOVATIVELE BRANTURI DE CARBON PENTRU INCALTAMINTE SPORT, MARCA SOLESTAR
Cu aceste branturi, Solestar vrea sa faca un tot din sportiv si incaltaminte. Tehnologia Stabilization-Delta optimizeaza pozitia piciorului, stabilizeaza si corecteaza eventualele deficiente si te face sa iti folosesti toata forta atunci cand apesi pedalele. Acestea nu numai ca iti maresc randamentul dar te ajuta sa eviti eventuala pozitie incorecta a piciorului. Chiar daca au mai existat companii care sa produca branturi speciale pentru sportivi, Solestar este prima compania specializata pe ciclism.

Nici un picior nu seamana cu altul. In toate cazurile, pozitia corecta te ajuta sa apesi cu maximum de forta si iti protejeaza incheieturile atunci cand pedalezi si treci mereu prin pozitia zero (punctul mort). Cu ajutorul branturilor Solestar, diferitele tipuri de calcaturi sunt aduse corect in aceasta pozitie, o baza stabila de la care se pleaca in continuare.

Bazele acestui concept sofisticat si revolutionar au fost puse in Berlin, cercetatorii de aici lucrand continuu pentru a-l imbunatati. Branturile fabricate in Germania iti garanteaza calitatea maxima posibila. Ele se potrivesc cu orice tip de incaltaminte si se pot gasi in toate marimile existente.

In plus fata de branturile din ciclismul de sosea, Solestar ofera branturi speciale pentru pantofii de MTB. Spre deosebire de primele, acestea sunt mai dense, mai groase, pentru a ajuta la vibratiile si socurile existente pe traseele off-road.

Branturile Solestar de inalta calitate, optimizeaza miscarea piciorului atat in ciclismul de sosea cat si in MTB, implicit asigurand o pozitie mai sanatoasa si placerea de a face sport!