SIXTUS
INGRIJIRE PENTRU PILE, INAINTE SI DUPA EFORT

Sa-ti ingrijesti pielea face parte din viata de zi cu zi dar este foarte important pentru atletii care isi desfasoara activitatea in aer liber. Pentru compania Sixtus, situata in zona lacului Schliersee in Bavaria Superioara, sa se ocupe de nevoia atletilor de a-si ingriji pielea, de a produce creme, lotiuni si uleiuri cu ingrediente naturale, a facut parte din visul lor de peste 80 de ani.

Esente selectate din ierburi alpine, uleiuri esentiale, ulei de primula si alantoina - aceste formule patentate au format baza produselor Sixtus. esentele de ierburi sunt alese in functie de tipul de piele si de modalitatea de aplicare; uleiurile esentiale sunt extrase din flori, frunze si radacini complet naturale. Cremele lor nu doar au efecte de racorire dar si mirosul lor este deosebit. Acidul gamalinolenic, un element extras din florile de seara, creste elasticitatea pielii si reduce cutarea pielii. Alantoina, un extract din radacinile de camfor, reduce iritatia pielii si accelereaza refacerea celulara.

Multe dintre platele cu proprietati deosebit de folositoare, cresc chiar in curtea fabricii Sixtus. Alte esente vin de foarte departe cum ar fi uleiul din ace de molidsau cel de lavanda, aduse din tarile mediteraneene. Toate materiile prime sunt testate pentru puritate in-house in laborator inainte de a fi procesate intr-un mod ecologic.

Multi ani de calitate: Inca din 1952, Sixtus a fost furnizorul oficial al echipei Olimpice germane cu creme medicinale. Sixtus este o marca cu inclinatii catre ciclism si de-a lungul anilor a contribuit la performanta a numerosi atleti.

Secole de cercetare despre puterea vindecatoare a plantelor, in combinație cu tehnici de prelucrare moderne, au ajutat la dezvoltarea de produse marca Sixtus 100% naturale. Oferind o asigurare extrema asupra calitatii produselor sale, Sixtus vizeaza cel mai bun tratament pentru pielea uzata a sportivilor.