Shock Absorber
INDIFERENT CA VORBIM DESPRE ALERGARE SAU CICLISM - BUSTIERELE SHOCK ABSORBER PENTRU FEMEI ACTIVE

Shock Absorber este o combinatie intre tot ce-si doresc femeile atunci cand practica sportul. Materiale de calitate, croiala ergonomica si cea mai buna sustinere. Exista trei variante de sustinere. In plus, “look-ul” la moda si feminin pe care ti-l ofera aceste bustiere il ofera, le transforma in alegerea ideala pentru orice activitate sportiva.

Miscarea este cheia catre un trup sanatos, insa sunt cateva momente cand prea multa miscare poate dauna, crea durere sau deranja anumite zone. pentru a contracara aceste aspecte si a oferi femeilor o bustiera moderna si ergonomica, brandul Shock Absorber s-a lansat pe piata in 1994. La bazele lui au contribuit foarte multi doctori, femei atlete si specialisti din sectorul de textile, toate acestea intamplandu-se la Universitatea Edinburgh. Rolul principal al acestui produs este specificat chiar si de numele sau. Este demostrat ca bustierele marca Shock Absorber reduc miscarile pieptului cu pana la 78%. In anii ce au urmat, acest brand a trecut prin mai multe teste si a folosit printre altele si tehnologia 3D, tocmai pentru a raspunde cat mai bine diferitelor tipuri de sport.   

Bustierele marca Shock Absorber au un elastic moale care nu deranjeaza si promite confortul maxim. Bineinteles ca o atentie deosebit de mare s-a acordat si cupelor, costruite din mai multe piese, fara cusaturi, care de asemenea sunt deosebit de comode. Bretelele late, moi si ajustabile impreuna cu inchizatoarea din spate cu invelis moale, te fac sa te simti perfect in aceste bustiere.