Orthomol
Suplimente alimentare si dietetice atat pentru sport cat si nu numai

Ideea din spatele conceptului Orthomol este originara din aeroportul Munchen unde expertul in marketing farmaceutic Dr Kristian Glagau l-a intalnit pe chimistul Dr Hans Dietl la inceputurile anilor 1990. In USA, aria medicinii orthomoleculare avea deja o baza. Cei doi imediat s-au pus de acord ca acest concept, al combinatiilor de micronutrienti pentru diferite situatii, se potriveste la fel de bine si pe piata Germaniei.  Ei au pus bazele numelui Orthomol si au fost primii care au adus in Germania notiune de produse medicale orthomoleculare. Ceea ce a inceput cu doua persoane angajate intr-un spatiu de 140 m² s-a transformat intr-o companie cu 400 de angajati pentru care principala motivatie este sanatatea.  

Experienta si calitate intr-o afacere de familie
Orthomol dezvolta si distribuie suplimente alimentare si elemente de nutritie, bazate pe cercetari medicale si de nutritie. Pentru a satisface pana si cele mai inalte cereri, aceste produse se fabrica exclusiv in Germania. Birourile se afla in Langenfeld in North-Rhine Westphalia. Datorita standardelor inalte si anilor de experienta, Orthomol a fost pionierul acestei arii timp de 25 de ani. Produsele Orthomol sunt acum disponibile in peste 3o de tari, inclusiv USA, Japonia si Arabia-Saudita. Datorita experientei in domeniul sanatatii si colaborarii cu doctori si farmacisti din intreaga lume, gama de produse este constant imbunatatita si marita.

Suplimente sportive si nu numai
Gama include si produse dietetice imbogatite cu vitamine. Pentru sportivi, exista produse speciale cu adaous marit de vitamina B, vitamina C, vitamina E, magneziu si calciu. Exista diferite forme de administrare cum ar fi  tablete, capsule sau fiole buvabile.