ONLY HOT
Patru tipuri diferite de body warmer, de calitate superioara, testate impreuna cu practicantii sporturilor de iarna

Marca ONLY HOT este detinuta de Abanico GmbH inca din Aprilie 2014. Baza este in Olpe, Sauerland si produce incalzitoare pentru echipe de club si echipe nationale, foarte apreciate deja de foarte multi ani. Experienta sportivilor profesionisti a contribuit enorm la dezvoltarea acestor produse.
 
O caldura placuta datorata oxidarii
Incalzitoarele de unica folosista ONLY HOT au fost creeate cu ajutorul tehnologiei japoneze mycoal si ofera o senzatie placuta de caldura, in zonele sensibile la frig. Toate aceste incalzitoare contin substante naturale care pot fi utilizate fara pericol. Efectul de incalzire incepe imediat cum pachetul este desfacut si pudra de fier ce se afla inauntru intra in contact cu oxigenul din aer. Pulberea de fier incepe sa se oxideze si acest fenomen produce caldura.  

Produse de calitate inalta, concepute cu ajutorul experientei
In colaborare cu mycoal, brandul ONLY HOT se concentreaza in particular pe calitate, cercetare si dezvoltare. Datorita experientei acumulate si colaborarii cu atleti de performanta din sporturile de iarna, brandul ofera produse de top, cu o calitate superioara, declarand razboi pe fata degetelor si picioarelor inghetate, sau a oricarei alte zone a corpului.