ODI
Totul este sub control!

Mansoane pentru ghidon de calitate marca ODI, SUA! Exista doar cinci puncte de contact intre ciclist si bicicleta. Saua, cele 2 pedale si cele doua locuri unde iti ti mana pe ghidon - de acestea ai nevoie pentru a tine bicicleta sub control. Termenul de “control” deja sugereaza importanta acestul accesoriu. Te ajuta sa manevrezi bicicleta la viraje, iti ofera sprijin atunci cand te ridici in picioare atat pe coborari cat si pe urcari. Este evident ca aceste mansoane trebuie sa reziste la conditii extreme atunci cand vorbim de mountain biking.

Inca de cand compania Californiana a revolutionat piata mansoanelor pentru BMX-uri in anii 70, nu ne putem imagina ciclismul fara ODI. Atleti de pretutindeni si din toate disciplinele lucreaza alaturi de cercetaotii nostri pentru a optimiza continuu produsele noastre, componenta cauciucului folosit sau pentru a naste alte produse.
 
Aparitia sistemului Lock-On arata cand de benefica a fost aceasta colaborare de-a lungul timpului. In trecut, ciclistii montani iti pot povesti cate probleme aveau cu priza pe ghidon. Ceea ce foloseau atunci nu numai ca nu putea fi numit accesoriu dar reprezenta chiar un risc care nu putea fi trecut cu vederea. Prin montarea a doua inele de siguranta la capatul mansoanelor, ODI a rezolvat aceasta problema - un punct de reper in istoria MTB-ului.

In continuare, concentrare maxima este pe confort si in acelasi timp rezistenta si durabilitate. Produsele sunt fabricate exclusiv in SUA. ODI a decis sa nu externalizeze productia pentru a putea pastra maximum de calitate. Din aceasta cauza mansoanele ODI se mandresc cu “made in the USA”!