Nalini

Echipament de ciclism made in Italy
Compania Nalini are o traditie indelungata. Marca italiana, cunoscuta in intreaga lume pentru haine de calitate pentru ciclism, are peste 40 de ani de experienta. Gama cuprinde tricouri de ciclism, pantaloni, pantaloni scurti, bluze cu maneca lunga si cu maneca scurta si jachete, atat pentru barbati cat si pentru femei. Aveti posibilitatea sa alegeti îechipamente de toate dimensiunile si culorile - de la alb-negru clasic pana la culori sezoniere la moda. Totul este perfect conceput pentru a fi folosit pe bicicleta - pentru a va asigura ca cel mai bun randament atunci cand pedalati.

Nalini – Echipament pentru ciclism, construit din pasiune
De mai bine de 40 de ani, Nalini dezvolta echipamente de inalta calitate pentru ciclisti, atat pentru femei cat si pentru barbati. Compania a fost fondata de cei doi frati, ciclisti pasionati Vincenzo si Claudio Mantovani. Pasiunea lor reprezinta inca forta din spatele succesului brandului Nalini. Compania isi propune sa dezvolte echipamente functionale pentru pasionatii de ciclism si sa lucreze continuu la dezvoltarea de noi si performante produse. Parteneriatele puternice cu sportivi profesionisti sunt de asemenea prezente in filozofia marcii Nalini. Brandul Nalini propune in permanenta lucruri noi, fara a-si pierde traditia si pasiunea pentru ciclism. Acest lucru se poate simti in calitatea fiecarui tricou de ciclism, fiecarei bluze si fiecarei perechi de pantaloni.

Nalini - Made in Italy
Toate articolele sunt fabricate din tesaturile marca Nalini si sunt dezvoltate si testate impreuna cu atleti amatori si profesionisti. Materialele sunt pozitionate strategic pentru a va oferi combinatia perfecta intre tehnologie, croiala si confort. Acest lucru va ofera exact caracteristicile de care aveti nevoie pentru a inregistra performante ridicate. Intregul proces de productie si dezvoltare are loc in nordul Italiei. Astfel, Nalini garanteaza o calitate superioara a manoperei. In fiecare zi, angajati pasionati fac tot posibilul pentru a imbunatati continuu produsele, pentru sa tu sa poti obtine cele mai bune rezultate pe bicicleta.

Colectiile: Negru - Albastru - Rosu
Gama de produse Nalini poate fi impartita in trei categorii diferite: eticheta neagra, eticheta albastra si eticheta rosie. Colectia Neagra este de cea mai inalta tehnologie si este orientata spre performanta, realizata din materiale de cea mai buna calitate, care se potrivesc perfect si ofera tehnologii inovatoare. Colectia albastra se concentrează pe stil. Este inspirata de noile tendinte de ciclism la nivel mondial si este realizata din materiale tehnice, usoare si confortabile. Colectia Rosie este o combinatie de confort, functionalitate si performanta, ceea ce o face perfect potrivita pentru ciclistii amatori ambitiosi, precum si pentru iesirlie lungi si drumtii zilnice.

Nalini – Testat de profesionisti
Calitatea deosebita a echipamentelor pentru femei si barbati oferita de catre Nalini, a reusit sa convinga sportivii profesionisti. Nalini colaboreaza indeaproape cu echipe profesioniste de ciclism. Astfel, marca beneficiaza de experienta lor atunci in dezvoltarea noilor produse. Datorită manoperei de inalta calitate si functionalitatii ridicate, tricourile si pantalonii Nalini reprezinta alegerea perfecta pentru sportivii profesionisti si pot fi observati in competitii din intreaga lume.

Gama Nalini include echipamente de ciclism de ce mai buna calitate, cum ar fi tricourile de ciclism, jachete, pantaloni, pantaloni scurti, tricouri cu maneca lunga, atat pentru femei cat si pentru barbati. Aveti posibilitatea sa alegeti dintre toate marimile si culorile - de la alb-negru clasic pana la culori sezoniere la moda. Descoperiti cele mai importante noutati ale marcii si convingeti-va singuri de calitatea lor!