Pastreaza-ti temperatura potrivita atunci cand pedalezi - cu ajutorul produselor MISSION, produse care regleaza temperatura corpului
MISSION iti asigura un efect de racorire la orice iesire cu bicicleta

Brandul american MISSION si-a props obiectivul de a echipa atleti cu produse care sa le regleze temperatura corpului in timpul antrenamentelor, competitiilor si perioadei de refacere. Aceste produse cum ar fi prosoape, bentite, bandane si huse pentru casca sunt perfect potrivite pentru ciclism, ele protejand sportivul atunci cand este nevoit sa stea in caldura. Prosoapele cu efect de racorire marca MISSION sunt fabricare dintr-o tesatura speciala care se raceste imediat atunci cand sunt udate cu apa, stoarse si apoi intinse in aer liber.

Meteriale usoare care permit aerului sa circule in timpul zilelor calduroase petrecute pe bicicleta
Produsele MISSION sunt fabricate in stransa cooperare cu atleti celebri, cum ar fi jucatoarea profesionista de tenis, Serena Williams. Tehnologia folosita de MISSION cuprinde trei lucruri extrem de importante atunci cand vorbim de fenomenul de racire. O fibra speciala de material care are proprietatea de a absorbi umezeala din corp in material pana cand ea este eliminata la suprafata unde se evapora si astfel apare efectul de racire. Produsele fabricate din microfibre si material absorbant numit Techknit, sunt extrem de usoare, permit aerului sa circule si pot fi spalate la masina, lucru care le face perfecte pentru a fi folosite in ciclism. Husele pentru casca si bandanele te vor proteja de praf si vant si ofera factor de protectie 50 impotriva soarelui. Tocmai de aceea aceste produse sunt atat de potrivite ca si echipament de protectie dar si de racorire.