mawaii

Creme de soare si produse de ingrijire a corpului pentru sportivi - fabricat in Berlin!

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Ingrijire corporala impotriva soarelui, produse dezvoltate de catre sportivi pentru sportivi - cremele si lotiunile MAWAII PREGATESC PERFECT pielea pentru obositoarele activitati sportive in aer liber.
Compania mawaii din Berlin stie de ce au nevoie sportivii ce activeaza in aer liber, pentru ca fondatorii sunt de asemenea si ei sportivi. Ca sportivi pasionati, ei sustin de asemenea cultura sportului in viața de zi cu zi, lucru care se reflecta in compozitia ecologică a produselor lor. Cremele mawaii nu contin conservanti, alcool, parabeni, uleiuri minerale sau substanțe periculoase pentru mediu. Mai mult decat atat, produsele mawaii nu sunt testate pe animale. Toate produsele mawaii sunt fabricate în Germania și sunt supuse unor controale regulate pentru a garanta cea mai buna calitate.

Cand petreci o gramada de timp in aer liber, trebuie sa lai grija de pielea ta sa fie protejata de razele daunatoare UV-B și UV-A. Acest lucru este valabil mai ales pentru sportivii care fac sporturi extreme. In afara de protectie solara, ingrijirea pielii joaca de asemenea un rol important, deoarece pielea are nevoie de vitamine si substante nutritive bogate, cum ar fi aloe vera și jojoba. Cremele de soare mawaii sunt adaptate la nevoile sportivilor, acesta fiind motivul pentru care sunt rezistente la apa si transpiratie. Mai mult decat atat, ele sunt absorbite rapid si lasa pielea sa respire. In functie de influentele externe si nevoilor individuale ale pielii, cremele de soare pentru sport vin cu diferiti factori de protectie solara. In general, ele sunt potrivite pentru orice tip de ten si de asemenea, pentru pielea sensibila si alergica.  

Cremele pentru exterior nu numai protejeaza de razele UV-A și UV-B, dar si reduc de asemenea senzatiile de frig, vant si deshidratare a pielii la un nivel minim. 

Ofera pielii tale protectia de care are nevoie in timpul sportului - cu cremele de soare mawaii!