LINKA LOCK
Sistemul de siguranta perfect pentru bicicleta ta

Bicicleta ta face un pas inainte – impreuna cu sistemul ei de siguranta. LINKA a inceput ca un proiect Kickstart in Oakland, California, in 2015. Foarte repede bugetul necesar a fost adunat. Mai mult de 800 de persoane au fost deosebit de impresionati de a avea un sistem de sigurata controlat cu telefonul mobil. 

Fara chei!  
Sistemele de siguranta LINKA doresc sa ofere protectia maxima bicicletei tale. Sistemul este in asa fel gandit incat sa asigure ciclistilor mai multa siguranta. Pur si simplu apesi butonul de "deschis" sau de "inchis" de pe telefon, pentru a activa sistemul de otel de 9mm. Cum te apropii de bicicleta, sistemul se deschide ca prin minune. Daca nu ai telefonul la indemana, trebuie doar sa introduci codul de 4 cifre. In niciunul dintre cazuri nu mai ai nevoie de chei. 
 
Hotii nu au nicio sansa! 
Sistemul antifurt are un accelerometru care recunoaste atunci cand bicicleta este carata sau cand un hot incearca s-o fure. O sirena de 100 dB – comparabila cu cea a camioanelor – va pune pe fuga orice persoana rau intentionata. In plus, acest accelerometru, va transmite o notificare pe smarthphone, atunci cand bicicleta este in pericol.   

Protectii inteligente, pentru biciclete  
Sistemul de siguranta si smartphone-ul lucreaza impreuna. Poti vedea pe telefon unde ti-ai parcat bicicleta sau unde nu ar trebui s-o parchezi. Datorita tuturor acestor caracteristici, nu este de mirare ca sistemele de siguranta LINKA sunt atat de populare. Ele deja sunt livrate in 45 de tari si sunt gandite sa-ti ofere atat tie cat si bicicletei tale o securitate sporita.