•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Levi’s
Imbracaminte comoda pentru ciclistul modern

Compania americana Levi Strauss & Co a fost fondata in 1853. Astazi, Levi’s este una dintre cele mai mari companii de produse textile si un lider mondial in distributia jeans-ilor. Acest manufacturier traditional, deja a lansat primele modele de pantaloni pentru ciclism in 1895, adica la cativa ani dupa ce au aparut primele modele de jeansi care erau destinate muncitorilor. Dupa mai mult de 100 de ani, compania ofera iubitorilor de biciclete o noua linie de echipament, Commuter, care cuprinde produse performante destinate ciclistilor.

Levi’s Commuter - nascut pentru ciclism
Cu gama de produse Commuter, Levi’s se adreseaza in special ciclistilor urbani. Aceasta linie este caracterizate prin confort, croiala si metarial specifice ciclismului si legendarul design Levi’s. Fie ca este zi sau noapte, ploaie sau soare - linia Commuter este construita pentru drum. Cu un material elastic dar confortabil, croiala atragatoare, buzunare clasice si sigure la spate, inserctii reflectorizante 3M si suprafata rezistenta la umezeala, gama de produse Commuter iese in evidenta prin functionalitate si este gandita pentru ciclistul modern.

Colectia Levi’s Commuter este formata din tricouri, pantaloni si geci si se potriveste perfect tuturor ciclistilor pasionati.