•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

HOLMENKOL
Curatare igienica, pentru echipamentele rezistente la apa si vant

1992 - Chimistul si saritorul cu schiurile Dr. Max Frisch a pus bazele acestei companii, in Ditzingen, Germania, companie care este prima din lume ce produce ceara pentru schiuri. Imediat gama de produse s-a marit. Astazi, HOLMENKOL nu ofera numai ceara pentru incaltaminte, lumanari si pardosele, dar si o selectie uriasa de agenti de curatare si ingrijire pentru echipamentul de ciclism. Compania s-a remarcat pana dincolo de granitele Germaniei, in special pentru solutiile de impregnare a echipamentelor textile si incaltamintei.

HOLMENKOL - Efectul Lotus, respinge apa si murdaria
Agentii impermeabili propusi de HOLMENKOL, folosesc efectul lotus. Datorita structurii aspre a frunzei de lotus, planta nu permite apei sa ajunga in interior. Ba mai mult, apa este respinsa. HOLMENKOL, prezinta agenti care imita acest lucru in cazul echipamentelor textile, respingand apa si murdaria, deci crescand protectia impotriva ploii.

HOLMENKOL - igienizare
Transpiratia lassa bacterii pe echipamentul de sport, iar acest lucru conduce la mirosuri neplacute. Aceste bacterii pot fi indepartate in mod uzual, prin spalarea la temperaturi inalte. detergentii marca HOLMENKOL, realizeaza acelasi lucru, igienizant echipamentul prin spalari manuale la temperaturi joase. Cu o gama de la agenti care ajuta impermeabilitatea, pana la spray-uri pentru igienizare, detergenti speciali si multe altele, HOLMENKOL ofera produsele perfecte pentru ingrijirea echipamentelor sportive.