HEY SPORT

Produse de curatare, intretinere si detergenti, pentru echipamentul de ciclism.

Imbracaminte

  • Sort by:

1 Cauta rezultate

No products found!

Nordwalde, Germania, 1906 – incepe aceasta poveste. Compania Schweizer Effax ia nastere si dezvolta produse pentru ingrijirea pantofilor si a articolelor din piele. Astazi, gama de produse includemulte alte produse pentru ingrijirea articolelor textile. HEY SPORT este o subsidiara a companiei mama, care s-a specializat in produse de ingrijire pentru echipamentul sportiv.

HEY SPORT - Curatarea si ingrijirea echipamentului de calitate
Detergentii simplii pot cauza stricaciuni echipamentului modern cu functionalitati multiple. Materialele pot pierde din proprietatile lor, cum ar fi respirabilitatea; sau rezistenta la vant si apa. Pentru a ajuta materialele sa-si pastreze aceste calitati, HEY SPORT ofera o gama larga de produse de ingrijire, detergenti si agenti de curatare. Astfel veti beneficia de calitatile echipamentelor voastre, timp indelungat. Veti gasi de asemenea produse de curatare si ingrijire si pentru articole din lana sau burete.
 
HEY SPORT - Calitate si compatibilitate cu mediul
Referitor la detergentii pentru masina de spalat. HEY SPORT se focuseaza pe ingrijirea fibrelor materialelor. Produsele de curatare clasice pot afecta calitatea acestor fibre. Cele din gama HEY SPORT, din contra, ajuta aceste fibre sa devina impermeabile, pastrand in acelasi timp respirabilitatea. In acelasi timp, produsele HEY SPORT nu dauneaza mediului inconjurator, sunt biodegradabile, nu contin substante inflamabile, sunt bine suportate de catre piele si necesita spalari mai rare datorita eficacitatii ridicate.