DeFeet
Sosete la moda pentru ciclisti

La varsta de patru ani, Shane Cooper a sosit in Statele Unite venind din Anglia. Tatal sau distribuia masini de tricotat. Chiar daca Shane a crescut in jurul masinilor de tricotat, el a fost intotdeauna mai interesat de biciclete si muzica. Abia la inceputul anilor 1990 Shane a decis sa-si îndrepte atentia spre tricotat si sa se angajeze intr-un mod complet nou de a fabrica sosete. Acesta este modul in care compania DeFeet International s-a nascut în 1992.

DeFeet – sosete speciale pentru sportul indragit
Nu a durat mult pana cand sportivii de rezistență de vârf ai lumii au observat șosetele de înaltă calitate - și au fost impresionați! Caracteristicile acestor modele devreme sunt evidente în întreaga linie DeFeet astăzi. Elegant, simplu, util și construit pentru a rezista. Știind că angajații companiei DeFeet din Carolina de Nord cunosc produsele și le fabrică cel mai bine, marca a decis să continue fabricarea șosetelor din SUA și să nu externalizeze producția în străinătate. Aceasta ajută la atingerea celor mai înalte standarde de calitate. Succesul companiei le dovedește drept - șosetele sunt folosite de entuziaștii bicicliști și de cicliștii profesioniști din întreaga lume.

DeFeet – sosete pentru iubitorii de ciclism
Astazi, gama DeFeet International include o gama imensa de sosete tehnice, confortabile, pentru sport si pentru utilizarea de zi cu zi. Culorile si modelele vesele garanteaza bucuria de a le purta. Sosetele DeFeet sunt disponibile in diferite lungimi, de la sosete invizibile pana la sosete pana sub genunchi - cu siguranta exista ceva pentru fiecare. Convinge-te singur de sosetele DeFeet!